2777
2789
عنوان

رفتار بد خاله با خواهر زاده😭😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 54 پست

من با پسر خواهرم ۲سال اختلاف سنی دارم اونم‌اولین نوه مونه مثل تام و جری بودیم البته که همیشه حق با اون بود و من مقصر همشم خواهرم خونه زندگی نداشت تلپ بود خونه ما اصلا ما اسایش نداشتیم ولی خیلی دوسش دارم دلم واسش تنگ شد الان دخترم بهش میگه دایی از اینکه من ازدواج کردم زود خیلی حرص میخورد الان هیکلش شده قد گولاخ بعد هنوزم منو میزنه بخدا ی بار بهم  به شوخی ی لگد زد جاش کبود شد وای شوهرم دید گفت این چیه چی شده خیلی ناراحت شد.

خب اختلاف سنیشون چون کمه اینجوری میشه شما سعی کن دخالت نکنی بزار خودشون مشکلاتشونو رفع کنن حساس نش ...

مامانم میگه ولش کن این دوتا خواهر از دارن باهم کلکل میکنن

ترنمی سابقم 😭😭به لطف نی نی یار لغو دسترسی شدم 🙁🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون چیکار کنم خدایی دلم خیلی گرفته الان که دارم اینارو میگم با گریه میگم

من به جات بودم به مادرم میگفتم یا حداقل به خواهرم که بزرگتره که این رفتارشون با دخترم درست نیست تا خودشون اصلاح کن ترجیحا یه مدت کوتاهی هم نمیرفتم

پسر منم هشت ساله و.کمی شیطونه...دختر خاله اش یعنی دختر خاهر خودم یروز دیدم پسرمو دعوا میکرد فکر میکرد من نمیبینم. دختر عمشم دوسش نداره خخخ دختر خاهر بزرگمم که خیلی بزرگه نزدیک سی سالشه یه بار یه حرف زشت به پسرم زد. نه من ناراحت نمیشم به پسرم میگم جوابشونو بده

من با پسر خواهرم ۲سال اختلاف سنی دارم اونم‌اولین نوه مونه مثل تام و جری بودیم البته که همیشه حق با ا ...

اخه چرا با پسر دخترخالم همچین رفتاری ندارن اون بغل میگیرن بازی میکنن بوسش میکنن اخه من داداش ندارم بچه ی منم که دختره همش میگن همگی دختریم از این حرفا مگه فرق میکنه 

من به جات بودم به مادرم میگفتم یا حداقل به خواهرم که بزرگتره که این رفتارشون با دخترم درست نیست تا خ ...

خونمون نزدیک همه هر سه روز یک بار اونم در حد نیم تا یه ساعت میرم 

پسر منم هشت ساله و.کمی شیطونه...دختر خاله اش یعنی دختر خاهر خودم یروز دیدم پسرمو دعوا میکرد فکر میکر ...

چرا برعکس اومده

مامانم میگه ولش کن این دوتا خواهر از دارن باهم کلکل میکنن

دخترت که سر به سرشون نمیزاره؟

یبار بدون اینکه دخترت بفهمه برو خونه مامانت اینا بشین باخواهرات صمیمانه صحبت کن بزار برات دردودل کنن

این مشکل قطعا فقط با محبت و گذشت حل میشه

اخه چرا با پسر دخترخالم همچین رفتاری ندارن اون بغل میگیرن بازی میکنن بوسش میکنن اخه من داداش ندارم ب ...

بنظرم حسادت میکنن حتما پدر و مادرتون نوه تونو خیلی میخوان اونا اینجوری میکنن حالا ی مدت نرو خونشون تا التماس کنن که بری 

منم هر وقت میرم خونه بابام ببینم بد اخمی میکنه ی مدت کلا نمیرم یا بعدش  خودم تنها میرم وقتی مدرسه اس بعد خودش زنگ میزنه التماس میکنه بیارش

شما قبل اینکه بری اونجا با دخترت با محبت صحبت کن و  تشویقش کن اگه راضی بودی ازش واسش فلان جایزه رو ور نظر داری

بعدم اونجا بچسب ب دخترت بقیه چیزا رو ول کن ب اون اهمیت بده حتی اگه جایی مقصره اونو مقصر ندون بچه چ گناهی داره اخه تو خونه خواستی دعواش کن اما اونجا نه

من خونه بابام از ۴تا داداش و دوتا خواهر حرف زور میشنیدم اینم بهشون اضافه شده بود مصیبت بودا واسه همین‌زودتر ازدواج‌کردم بخدا

اخه چرا با پسر دخترخالم همچین رفتاری ندارن اون بغل میگیرن بازی میکنن بوسش میکنن اخه من داداش ندارم ب ...

ما داداشم اولین پسر بعد از ۶ سال ناباروری و بعد از دو دختر هست یعنی ۱۰ سال خیلی عزیزه هم برای ما هم پدر مادرم اما اونا هم شورشو در اوردن یعنی کلا اختیار خونه بابام دست خودشو خانومشه جدیدا‌هم‌دختر ۲و نیم ساله اشون یعنی ما باید بمیریم تا اینا‌خوش‌باشن چون خیلی عزیزن و‌بهشون‌ از اول توجه شده.

خواهر برادر شما فک‌میکنن تمام توجه ها اول از همه به شما‌بوده و حالا نوبت بچه تون شده حساس شدن