2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 38705 بازدید | 624 پست
فرضا این اقا یک معتاد کارتون خواب بود چرا این خانم خودش و دخترش در همچین شرایطی گذاشت؟ چرا اونا چنین ...

ببین صد در صد موافقم با این تغییره چون خودمم خیلی ازش جواب گرفتم ولی واقعا برایه این آدم ک ذاتش اینشکلیه ب خدا تغییر جواب نیست 

تغییر کنه برایه آدمی ک حداقل ی ویژگیه مثبت داشته باشه اخه 

داری میگی خانوم چرا خودشو گذاشته تو این موقعیت ؟ 

آفرین چرا خودشو هنوزم نگه داشته تو این موقعیت ؟ 

شما فک میکنی باره اوله میخاد طلاق بگیره ک فرصت بده ؟ تاپیکاشو نمی‌دونم خوندی یا ن ولی وقتی ی زن اینقدر تا حالا تصمیم ب طلاق گرفته و باز مونده یعنیییی خیلی فرصت داده 

اگه اشتی کردی تعهد کتبی بگیر ازش امضا کنه پاشو قسم بخوره 

که مثلا برادرت حق رفت و امد دیگه نداره چون به من و بچم توهین کرد و ...

بعد اینم دیگه نزاره صمیمیت زیادی مرزها رو پاره کنه .

جامعه ما متاسفانه پر از ادم بیشعوره که کافیه زیادی احترام ببینن یا بهشون رو بدی 

بازم میگم مدیریت بحران و مرزبندی و موضع های محکم و به موقع نرمی به موقع درست قاطعیت 

این تغییرات اگه من نکنم قطعا چه شوهرم چه هر ارتباط دیگری پر میشه از درد سر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین صد در صد موافقم با این تغییره چون خودمم خیلی ازش جواب گرفتم ولی واقعا برایه این آدم ک ذاتش اینش ...

منظورم از قرار گرفتن در موقعیت فقط حالت فیزیکی نیست .

ببین قطعا شما دیدید که مثلا خانواده به یکی بی احترامی میکنن و به یکی جرات ندارن .

ادمهای به راحتی جرات بی احترامی ندارند . من اگه ناخوداگاه بهشون مجوز ندم ؛ حتی بیشعورترین هم در این حد جلو‌نمیاد .

ببین من خودم الان چند ساله دارم تمرکز میکنم خودمو تغییر بدم . نه شوهرمو و خانوادش رو و یا کلا طلاق بگیرم و با ادم جدید و چالش جدید 

بازم این نظر ماست . خانم خودش بهتر میدونن چه کنند 

من بالا ب خودش گفتم من با توجه ب تاپیکایی ک خوندم طلاق بهترین راهه ولی خودت از همه چیز خبر داری و خو ...

یه ناپدری خوب شرف داره به این پدرا 

اینجا چنتا مورد دیدم جدا شده ازدواج کرده اون ناپدری زنش و بچه ی زنشو به همه جا سونده ، رو زنش نگرفته ها خود مرده مجرد بود خدا گر ببندد ز حکمت دری ز رحمت گشاید در دیگری 

من به واقع و‌به چشم خودم دیدم یک خانم با مرد معتاد یا یک بیمار روانی تونسته زندگی نسبتا خوبی کنه .‌ چون به جای لجبازی مدیریت بحران و پیشگیری کرده . مرزبندی کرده . از قسمت های مثبت زندگیش کمال استفاده کرده و سعی کرده قسمت های منفی زندگیش کمترین اسیب ببینه و در مجموع نسبتا خوشبخت بوده .

یکی هم هست با یک مرد سالم و‌ موجه ازدواج میکنه و‌کوچکترین ایرادهای شوهرش بزرگ و بزرگتر میشه براش 

هیچ زندگی و رابطه ای حتی تنهایی محض 

بدون چالش و‌نقاط اسیب زا و منفی نیست .

دقیقا همینه. هی دعوا میکنن خانم میخواد جدا بشه آقا میاد منت کشی و گریه ک ببخش.میبخشه میرن سر زندگی آ ...

اینا رفتارای یه خودشیفته س میخواد هم زن و زندگیش داشته باشه هم هر کاری دلش خواست بکنه اخرشم با گریه و زاری و مظلوم نمایی بگه ببخشید و باز روز از نو روزی از نو 

یه چیزی میگم اویزه گوش کن...شوهر من خوب نبود اما یه دختر داشتم به زور طلاق گزفتم فکر کردم برام فرش قرمز پهن کردن ...میگفتم من با این اینده ندارم میگفتم من بشه 50 سالم پیر بشم اون میره سرلغ دخترای جوون و من میمونم تو خیابون و...

طلاق گرفتم گرونی افتاد تورم کرونا مردم تا بچه بزرگ کردم در حالی که اگه کنارش بودیم اینجوری نمیشد همسرم سه ماه پیش فوت کرد من به چهل سال نرسیدم چه برسه پنجاه سال...اگه میتوئنی بسازی بساز فکر نکن بیرون همه چی خوبه نه عزیزم 

عزیزم‌ 

بعد طلاق زندگی اونقدررم که فکر میکنی راحت نیست 

یه فرصت دیگه بهش بده 

به نظر من میدونم سختی زیاد کشیدی 

ولی شاید خدا اینبار باهات باشه 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻