2777
2789

خیلی چیزا آخریش ازدواج خواهر ها و برادرم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی چیزا اجابت شده خیلی چیزا هم هنوز نه ک دارم بخاطرش هرروز خداخدا میکنم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

این دعا نیست ولی لازم دونستم بگم

چند وقت پیش نمیدونم چم شده بود سرفه های خشک میکردم وقتیم شروع میشد دیگه قطع نمیشدن مگر بزور

دکتر رفتم بهم داروی سرماخوردگی داد ( دکتره عمومی بود ) با اینکه میدونستم اینا علائم سرماخوردگی نی 

داروهاشو خوردم خوب نشدم ک نشدم ... خلاصه یه روز دیگ خسته شدم از این بیماری ( از طرفیم تازه فهمیده بودم هرکس به امام حسین سلام بده امام هم جوابشو میده ) گفتم السلام علیک یا حسین بن علی

انگار معجزه شده بود از اون لحظه ب بعد خوب شدم و حتی یبارم سرفه نکردم

Harfi nist ....