انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 عنوان خانومای تبریزی بیایدببینیم چند نفریم اینجا صحبت کنیم 409 بازدید | 87 پست از کارای روزمره بگید.توخونه چیکارا میکنید.سرگرمی چی دارید؟ واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘 1398/11/01 | 16:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 @تارایی1398 این خانوم ۲۴ ساعته در حال سابیدنه خونس قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 من هیساد دارخماخ☹ منده فقط داریخرام نینیاخ؟😥 واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 @تارایی1398 این خانوم ۲۴ ساعته در حال سابیدنه خونس خوبه باز منم حوصله اونم ندارم نمیدونم چرا شاید افسرده شدم واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 خوبه باز منم حوصله اونم ندارم نمیدونم چرا شاید افسرده شدم من قبلن مثه شما بودم از وقتی با این خانوم دوس شدم خیلی حالم خوبه ایشون تبریزنمن زنجان قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
شڪـلات عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 841 منده فقط داریخرام نینیاخ؟😥 والا بولمورم بیر یول تاپسان منده ده
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 من قبلن مثه شما بودم از وقتی با این خانوم دوس شدم خیلی حالم خوبه ایشون تبریزن من زنجا ... اینجا دوست شدین؟به نظرتون چیکار کنم از این کسالت دربیام.؟ واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 چند سالتونه؟بچه دارین؟ واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 والا بولمورم بیر یول تاپسان منده ده چندسالته شکلات جون؟ واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 اینجا دوست شدین؟به نظرتون چیکار کنم از این کسالت دربیام.؟ آره دوستای جدید پیدا کن واسه خودت هدف گذاری کن داشته هاتو ببین برو پیش افرادی ک بهت انرژی مثبت میدن تا زیاد فکرای منفی ب سرت نزنه تنها نمون تنهایی سمه قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 آره دوستای جدید پیدا کن واسه خودت هدف گذاری کن داشته هاتو ببین برو پیش ا ... آره عزیزم راست میگی ولی اینجا غریبم بیشتر هم به اون خاطر احساس تنهایی میکنم .اصلا از زندگی لذت نمیبرم خسته شدم واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 آره عزیزم راست میگی ولی اینجا غریبم بیشتر هم به اون خاطر احساس تنهایی میکنم .اصلا از زندگی لذت نمیبر ... من با مادرشوهرم تو یه حیاطمای کاش منم غربت بودماز دست اذیتای اینا خلاص میشدمبرو کلاس ثبت نام کن برو بگرد بچرخ چرا خودتو افسرده کنی قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.