2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی بیایدببینیم چند نفریم اینجا صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 87 پست
من با مادرشوهرم تو یه حیاطم ای کاش منم غربت بودم از دست اذیتای اینا خلاص میشدم برو کلاس ثبت نام ک ...

ای وای عزیزم با مادر شوهر یه جا بودنم که دیگه هیچی خدابه دادت برسه خیلی سخته

واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه کوچیک دارم کلاس واینا نمیتونم برم مجبورم بمونم توخونه😑

من بچه دارم نمیشم

بچه اطراف زنجانم

اینجا کلاس اینام نیس کلن

قدر داشته هات رو بدوووون

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
من بچه دارم نمیشم بچه اطراف زنجانم اینجا کلاس اینام نیس کلن قدر داشته هات رو بدوووون

چرا بچه دار نمیشی چند ساله ازدواج کردی؟البته اگه دوسنداری جواب نده از روی دوستی میپرسم عزیزم

واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
چرا بچه دار نمیشی چند ساله ازدواج کردی؟البته اگه دوسنداری جواب نده از روی دوستی میپرسم عزیزم

۵ ساله ازدواج کردم 

تنبلی تخمدان دارم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
چندسالته عزیزم شاغلی یا خانه داری؟

۲۷ سال

خانه دار

منم ۲۸سالمه وخانه دارم خیلی دوسدارم سرکار برم وسرگرم بشم ولی شوهرم خیلی حساسه نمیذاره

آره بابا شوهر منم نمیذاره جایی برما همش خونم