انار۹۷ مدیر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 عنوان خانومای تبریزی بیایدببینیم چند نفریم اینجا صحبت کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 87 پست از کارای روزمره بگید.توخونه چیکارا میکنید.سرگرمی چی دارید؟ واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘 1398/11/01 | 16:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 من با مادرشوهرم تو یه حیاطم ای کاش منم غربت بودم از دست اذیتای اینا خلاص میشدم برو کلاس ثبت نام ک ... ای وای عزیزم با مادر شوهر یه جا بودنم که دیگه هیچی خدابه دادت برسه خیلی سخته واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 بچه کوچیک دارم کلاس واینا نمیتونم برم مجبورم بمونم توخونه😑 واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 مثل اینکه تبریزی زیاد نیست تو سایت واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 بچه کوچیک دارم کلاس واینا نمیتونم برم مجبورم بمونم توخونه😑 من بچه دارم نمیشمبچه اطراف زنجانماینجا کلاس اینام نیس کلنقدر داشته هات رو بدوووون قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 آره دوستای جدید پیدا کن واسه خودت هدف گذاری کن داشته هاتو ببین برو پیش ا ... چندسالته عزیزم شاغلی یا خانه داری؟ واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 من بچه دارم نمیشم بچه اطراف زنجانم اینجا کلاس اینام نیس کلن قدر داشته هات رو بدوووون چرا بچه دار نمیشی چند ساله ازدواج کردی؟البته اگه دوسنداری جواب نده از روی دوستی میپرسم عزیزم واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 چرا بچه دار نمیشی چند ساله ازدواج کردی؟البته اگه دوسنداری جواب نده از روی دوستی میپرسم عزیزم ۵ ساله ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 چندسالته عزیزم شاغلی یا خانه داری؟ ۲۷ سالخانه دار قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 انشاله که مشکلت هر چه زودتر حل بشه وخدا یه بچه خوشگل بهت بده.چند سالته؟ واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 ۲۷ سال خانه دار منم ۲۸سالمه وخانه دارم خیلی دوسدارم سرکار برم وسرگرم بشم ولی شوهرم خیلی حساسه نمیذاره واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
شکلاتی۲ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8361 تبریزی های خوشگل یه دندونپزشک خوب معرفی کنین که قیمتهاش هم منصافه باشه. خیلی
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 قلبش مشکیه😉 واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 منم ۲۸سالمه وخانه دارم خیلی دوسدارم سرکار برم وسرگرم بشم ولی شوهرم خیلی حساسه نمیذاره آره بابا شوهر منم نمیذاره جایی برما همش خونم قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
انار۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 263 تبریزی های خوشگل یه دندونپزشک خوب معرفی کنین که قیمتهاش هم منصافه باشه. قیمتهای دندانپزشکی که سر به فلک میزنه واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
شکلاتی۲ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8361 قیمتهای دندانپزشکی که سر به فلک میزنه متاسفانه کسی هم نیس رسیدگی کنه که چه وضعه شونه. خیلی