2777
2789
عنوان

درد دل نيست... ولي... ميشه جاي خواهرم باشين و گوش بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنيدين كه ميگن گذر زمان ادمو خنك ميكنه واقعا وقتي ازين موضوع گذشت منم ارومتر شدم ولي اين درد هنوز از روي دلم برداشته نشده 

حس ميكنم مريض شدم 

فكر و روحم بيمار شده و يه غده تو مغزم درومده غده ي فكر منفور اون زن 

باهاش تماس گزفتم بشدت ازم ميترسه و فرار ميكنه 

اين روزا داره بهم بسختي ميگذره الان حدود سه ماهي هست كه خونمون تكميل شده و از مهر اومدم خونه خودم هنوز شوهرم تهرانه و ازش خواستم مارو ببره تهران و چون تقريبا بدهياشو داره تموم ميكنه تا عيد قبول كرده و دنبال خونه است 

بچه بزرگ كردن دست تنها اونم دوتا پشت هم بسيار سخته 

خداروشكر خدا بهم لطف كرد و بچه هام خوب و ارومن اما باز هم سختياي خودشو داره 

خيلي زندگيمو خلاصه براتون گفتم شايد بخوام بنويسم يك كتاب چند جلدي بشه اما دلم به اين خوشه كه حد اقل جلوي خودم سر فراز هستم و كاري نكردم حرفي نزدم كه بخوام ازش پشيمون بشم 

كماكان روزام سخت ميگذره با نبودن همسرم 

ولي رابطه مون شكر خدا بهتره و تو اين چند ماهه بهم ثابت كرده كه ادميزاد جايز و ممكن الخطاست 

براي ارامش بيشترم دعا كنيد 

خيلي ارومم خيلي كنترل دارم رو شرايطم ولي نياز به همدم دارم 

غريبم تو اين شهر 

كردستان هستم و كلي تلاش كردم زبان كردي ياد گرفتم تا بتونم ارتباط برقرار كنم 

براي حال بهترم و پيشرفت مالي و معنوي زندگيم دعا كنيد 

ممنون كه بحرفام گوش داديد 

خيلي وقتها يه شنونده خوب بودن بهتزين هنره 

خب همسرت الان چطور!  چطور آشنا شده بود با خانمه  قصد عاشقی بود یا چاپیدن طرف؟

نميدونم قصد اصليشچي بوده ولي مبلغ زيادي ازش گرفته بود 

قصد هر چي باشه زياد بحال من فرقي نميكرد 

من نشستم بخاطر مسئوليت بزرگ مادريم 

الان در چه حالی؟ قضیه ای دیگه نیس؟ همسرت دیگه خوب شده باهات؟

الان كه خوبه منم بهش گفتم بهت فرصت ميدم رابطه تو چه مالي چه معنوي كات كني با اون خانم ولي تهديدي نكردم 

فقط زل زدم تو چشمش و گفتم تو كه نه فقط خداي تو ميدونست كه من چقدر با همه قلبم عاشقت بودم و كنارت عاشقي كردم ازت توقع نداشتم منو خورد كني 

خيلي تلاش ميكنه كه ثابت كنه منو خورد نكرده 

فعلا همه چي نرماله 

کار خوبی کردی ک کتار اومدی 

اینطور ک گفتی ایشون خم پشیمان هس 

به نظرم اوضاع یکم اوکی شد شما هم برید تهران 

اصن نگران دست تنها بودن برا بچه ها نباش 

مردم خارج از ایران تنهایی بچه بزرگ کردن 

پس اونو اصن غصه نخور 

انشاءالله ک حال دلت همیشه خوب باشه 

درسته دلت چرکین شده اما بازم شکر ک همسرت به اشتباهش پی برده 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
شنيدين كه ميگن گذر زمان ادمو خنك ميكنه واقعا وقتي ازين موضوع گذشت منم ارومتر شدم ولي اين درد هنوز از ...

الهی که حال دلت روز به روز بهتر بشه  به ارامش ببرسی و زندگیتو ن سرشار از عشق و محبت ابدی باشه

کار خوبی کردی ک کتار اومدی  اینطور ک گفتی ایشون خم پشیمان هس  به نظرم اوضاع یکم اوکی شد ...

زندگي ادامه داره شايد هر كدوم از ماها خطاهايي بكنيم در اينده كه همديگه رو رنجيده خاطر كنيم 

مهم اينه كه بچه هامون از ما دو نفر بوجود اومدن و به حفظ كانون گرم خانواده نياز دارن 

دختر و پسرم و دروغ نگم عشق قلبيم به همسرم تا حدودي باعث موندنم شد 

خيلي خانوما تو سايت بهم گفتن جدا شو تو بي عاري بي غيرتي شخصيت نداري ولي هيچكسي جاي من نبود ك بفهمه با رفتنم خيلي چيزا تو اتيش انتقام جويي من ميسوخت  

الهی که حال دلت روز به روز بهتر بشه  به ارامش ببرسی و زندگیتو ن سرشار از عشق و محبت ابدی باشه

ممنون از دعاي مثبت و خوبت انشالله كه براي شما هم زندگي سرشار از بركت و خير و عشق باشه 

زندگي ادامه داره شايد هر كدوم از ماها خطاهايي بكنيم در اينده كه همديگه رو رنجيده خاطر كنيم  مه ...

درکت میکنم بعضی وقتا رفتن سخته  خیلی سخکه 

باید بمونی بخاطر بعضی چیزا باید بگذری از خودت از غرورت 

ولی ارزششو داره

منم خواستم برم نشد  نتونستم  حالا موندگارم

درکت میکنم بعضی وقتا رفتن سخته  خیلی سخکه  باید بمونی بخاطر بعضی چیزا باید بگذری از خودت ...

حال خودتو بالا و خوب نگه دار 

فقط موندن فيزيكي بدرد نميخوره خيلي وقتا بايد روحت قوي بشه 

به گذشته فكر نكن مهم اينه كه الان شوهرم داره برا زندگي من تلاش ميكنه پولشو خرج من ميكنه

حال خودتو بالا و خوب نگه دار  فقط موندن فيزيكي بدرد نميخوره خيلي وقتا بايد روحت قوي بشه  ...

میخوام قوی باشم دارم‌تلاشم میکنم  

ولی روحم شکسته  دارم شکسته هاشو کنار هم‌میذارم  شاید یه روزی مثل قبل شدم  قوی بودن سخته قوی موندن سختر

زندگي ادامه داره شايد هر كدوم از ماها خطاهايي بكنيم در اينده كه همديگه رو رنجيده خاطر كنيم  مه ...

واقعا حق با شماست.امکان داشت بچه هاتون با اشتباه پدرشون وانتقام جویی مادرشون خدای نکرده  اینده ی زندگیشون به خطر بیفته .خوب کاری کردی یه فرصت دیگه به زندگیتون دادید.اومیدوارم روزای خیلی خوبی پیش روتون باشه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

نمیدونم چرا اقایون وقتی خانمشون باردار میشه بهش خیانت میکنه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

زندگیت پر از ارامش. چ خوبه که قوی بودی. دمت گرم

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎