2777
2789

از حرفای مامانش 

از رفتارای خودش 

بیخیال بودنش نسبت به زندگی 

خسته شدم 

خانوادم پشتم نیست 

میترسم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا نمیخوای ادامه بدی سکوت نکن که فردا پسفردا بیشتر پیش بری و نتونی تحمل کنی اونوقت پای چند تا بچه هم میاد وسط 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
تا وقت داری خودتو ازین شرایط نجات بدهمنم اینجوری بودمالان با دوتا بچه نه راه پس دارم نه راه پیش

الان چند. ماهه عقد کردم 

سنتی بود 

وعضش گفته خوبه چندتا مغازه داره و فلان 

اما الان باید بریم خونه اجاره ای

واسه خریدن جهیزیه زیاد باهام چک و چونه میزنع که فلان چی حتما با دختره تو باید بخری نه من  

میگه تو کارمندی نباید پول از من بخوای 

در ماه بزور دو تومن بهم بده 

تک پسره 

مادرش هم خیلی دخالت می‌کنه 

سلام ، خواهرم شما برو کانال مدرسه والدین منم عضوم داخلش خیلی خوبه خیلی خوبه باور کنید نه مرد ها مثل زن ها هستن نه زن ها مثل مرد ها  همونطور که شما به رنگ قرمز تیره میگید جیگری ولی ما میگیم قرمز تیره ، حاکی از تفاوت های شخصیتی هست ، حالا حل این مشکلات هم بخشیش برمیگیرده به تفاوت های شخصیتی... با دانش بیشتر هم برای خودتون هم همسرتون، خیلی از مشکلات حل میشه، مثل آشپزی میمونه شما فرض کنید کسی که تمرین کنه دست پخت بهتری داره یا کسی که فقط طرز تهیه اون غذارو خونده؟؟  خوشبختی هم توی زندگی ساختنیه 

الان چند. ماهه عقد کردم سنتی بود وعضش گفته خوبه چندتا مغازه داره و فلان اما الان باید بریم خونه اجار ...

تک پسر ها و تک دختر ها عزیز دردونه میشن ، فقط اگه والدین با درکی داشته باشن دخالتشون کمتره یا اینکه اون تک دختر یا تک پسر خودش این هارو بلد باشه که باید اجازه دخالت خانواده ذو۶ نده.