2777
2789
عنوان

چطور با این آدم قطع ارتباط کنم

89 بازدید | 12 پست

۷ سالی میشه ک باش دوست بودم

خودش در شرف ازدواجه اما من چند ساله ازدواج کردم

ادم حسودیه و اهل دخالت تو زندگی شخصی من و همسرم

خیلی وقتا میخواستم قطع رابطه کنم باش ولی هربار مردد میشدم

الان چند ماهی هس ک باهاش سرد برخورد میکنم بلکه دست از سرم برداره ولی ول کن نیست

جواب پیاماشو سرد میدم

امیدوارم خوشبخت بشه اما ادامه رابطه باهاش برای زندگیم سمه چون دائم بدگویی همسرمو میکنه و الان که باردارم اگر بفهمه مغزمو میخوره که چرا باردار شدی و ....

بارها گفته دستت تو جیب خودته ازش طلاق بگیر و منم بهش گفتم شوهرمو دوس دارم و زندگبمم خوبه

دفعه قبلی که باردار بودم تا بهش گفتم هی میگفت کاش سقط شه، بچه برا چیته و .... و بچه م فرداش سقط شد

اونم جنینی ک ۶ هفته با من بود و من حتی از وجودشم خبر نداشتم و بی مشکل بود. نمیخوام دیگه تو زندگیم باشه

امشبم پیام داده فقط نوشته سلام و منتظره جواب بدم ک شروع کنه

چطور باهاش قطع رابطه کنم؟ادامه این رابطه ب نفعم نیست

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

سیم کارتتو عوض کن اگر کاری نیست سیم کارتت

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیم کارتتو عوض کن اگر کاری نیست سیم کارتت

تو واتساپ پیام‌میده

تو اینستا

نمیدونم چیکارش کنم

من شاغلم سیمکارتمو نمیتونم عوض کنم چون شمارمو تمام همکارام و اداره هایی ک بهم مربوطن دارن

جواب نده و تمام

نمیدونم چرا خودش نمیفهمه

دائم پیام میده

خیلیم پررو و حق ب جانبه، جوابشم ندم هر دیقه پیام میده و دنبال دلیله

مطمئنم امشبم میخواست دلیل رفتارمو بدونه

نمیدونم چرا خودش نمیفهمهدائم پیام میدهخیلیم پررو و حق ب جانبه، جوابشم ندم هر دیقه پیام میده و دنبال ...

چون کمر همت بسته زندگیتو خراب کنه پس زود بیخیال نمیشه

از همه جا بلاکش کن دیگه تکلیفشو بدونه

تو واتساپ پیام‌میدهتو اینستانمیدونم چیکارش کنممن شاغلم سیمکارتمو نمیتونم عوض کنم چون شمارمو تمام همک ...

خوب اگر مستقیم باهاش حرف بزنی برات عواقب داره حس میکنم از شوهرت خوشش میاد که بی دلیل بدگویی میکنه  و اگر مستقیم بگی نقشه براش میکشه 

جوابشو بعد ۳روز بده زنگشم جواب نده بگو دستم بنده حاملم نمیتونم تلفن جواب بدم انقدر بهانه بیار خودش کات کنه بره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چون کمر همت بسته زندگیتو خراب کنه پس زود بیخیال نمیشهاز همه جا بلاکش کن دیگه تکلیفشو بدونه

ب نظرت بخاطر ابنکه از دانشگاه باهاش دوست بودم باید بهش ی توضیحی بدم یا نه؟تو همین موندم

وگرنه برام کاری نداره بلاکش کنم

خوب اگر مستقیم باهاش حرف بزنی برات عواقب داره حس میکنم از شوهرت خوشش میاد که بی دلیل بدگویی میکنه و ...

نه از شوهرم‌متنفره، خودم میدونم

بخاطر دفعه قبل دوس ندارم بفهمه باردارم

چند روز پیشم گفت خواب دیدم بارداری

نکنه بارداری

گفتمش نه

حس میکنم پیله میکنه و جواب میخواد برا بی محلی و سرد رفتار کردنم

خب چه دلیلی میخوای بیاری

بنظرم دلیل اصلی رو احتمالا نمیخوای بگی و هر دلیلی بیاری هم براش قانع کننده نیست پیشنهاد من اینه که بدون توضیح بلاک کنی

بخصوص اینکه میگی قبلا گفته جداشو و سقط کن بنظرم دشمنه در لباس دوست بزار بفهمه تیرش به سنگ خورده