2777
2789

ميخوام از زندگي و حال اين روزام براتون بگم 

خدارو شكر 

نميخوام گلايه كنم يا نا شكري 

يكمي زندگي داره بهم سخت تر ازوني كه بايد ميگذره 

هيچ اجباري هم نبوده و همش هم تصميم خودم بوده ولي واقعا عواقب انتخابامون بعضي وقتها سخت تر ازوني ميشه كه حد تحملمون هست 

ميخوام از حال و روزم بگم حرفهاي دلم كه نميتونم ب كسي بگم رو براتون بگم ممنونم كه گوش ميديد ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگيم ازينجا شروع شد كه بعد از دوتا ازدواج ناموفق 

بار سوم با وجود كلي شك و ترس با همسرم اتفاقي اشنا شدن و شهر هامون دوهزار كيلومتر از هم دور بود 

ازدواج كرديم و زندگي رو در جايي غير از شهر خودمون شروع كرديم 

شش ماه بعد از عروسي دخترم رو باردار شدم 

وقتي ماه سومم بود شوهرم ورشكست شد و زندگي روي سختش و تلخش رو بما نشون داد 

من براي استراحت رفته بودم شهر خودمون كه وقتي برگشتم مادرم مقداري بهم سرمايه داد و من با وجود بجه تو شكم كار ارايشگري رو توي يك اتاق خونم شروع كردم و شدم كمك خرج و قسط هاي خونه به شوهرم 

اين مابين به يه چيزايي شك كردم راجع ب شوهرم ولي دنبال پليس بازي نرفتم 

گذشت و دخترم بدنيا اومد و قطعا ما هم مثل زن و شوهر هاي ديگه مشكلاتي رو داشتيم اما باهم كنار اومديم 

دخترم كه هشت ماهش بود فهميدم مجدد حامله شدم و 

و خيلي اصرار و تلاش كردم كه بچه رو سقط كنم ولي شوهرم سكوت كرده بود و نه مخالفت ميكرد نه پولي ميداد ك قرص بخرم 

نظرش خنثي بود 

تصميم بر موندن بچه شد و اون زمان مصادف شد با بيكار شدن شوهرم 

روزهاي سختي بود بخاطر بيكاريش و شرايط سخت مالي منم كارم رو جمع كردم و ماشين رو فروختيم و جمع كرديم رفتيم شهر شوهرم ك خانوادش اونجا زندگي ميكنن 

شهر كه نه شهرستان 

شوهرم با پول ماشين شروع كرد بالاي خونه پدرش رو ساخت و ي خونه برا ما اجاره كرد تا اونجا حاضر بشه و 

و خيلي اصرار و تلاش كردم كه بچه رو سقط كنم ولي شوهرم سكوت كرده بود و نه مخالفت ميكرد نه پولي ميداد ك ...

خودش هم با ي شركت قرارداد بست تهران و بخاطر اينكه مجبور بود كل درامدش رو صرف ساخت خونه كنه ما تصويم گرفتيم بمونيم شهرستان تا هزينه ها كمتر بشه و خونه تكميل بشه 

با باقيمونده پول فروش اون ماشين هم يه ماشين صفر خريد نصف نقد و نصف چك