2777
2789
عنوان

این دو نفر با هم خوشبخت میشن❓

248 بازدید | 25 پست

ویژگی های خودمو حاج آقامونه😂😭(نامزد غیر رسمی)

اول خودمو میگم

ظاهرم و اکثرا تعریف میکنن

بدنمم خوبه باشگاه میرم

20 سالمه

دانشگاه میرم (یه رشته معمولی) و قصد شاغل شدن ندارم

وضع مالی خانوادم متوسط

اخلاقمم زیادی ساکتم(ولی نه پیش حاج آقا) ، غیر مذهبی ام، شلختم، روحیم حساسه

خب حالا حاج اقا

23 سالشه 

ظاهرش تقریبا توی ی سطحیم و به هم میایم

هیکلشم باشگاهیه

ارشد میخونه (رشته معمولی )

وضع مالی خانوادش متوسط رو به بالا

قبلا شرکت کار میکرده الان بخاطر دانشگاه کار نمیکنه ولی ارشدشو تموم کنه میره دنبال کار (شغل غیر ثابت داره در رابطه با شغلش)

باباش خونه ب نامش زده

ماشین نداره ولی میگه باباش میخره🫤

Ps5 داره و اکثر روز سرش گرم اونه

جواب پیامامو زود زود میده و دوستم داره و فوق العاده مهربونه، اشتباه بکنه سریع عذرخواهی میکنه

پیش غریبه ها مغرور و سرده (من اینطوری نیستم فقط ساکتم پیش بقیه)

غیر مذهبیه

خانواده هر دومون مذهبین و مادرامون در جریانن

یک ماهه دوستیم قرار شد تا ی سال دوست باشیم و بیشتر اشنا شیم تا اون موقعم بره سرکار و بعد بیاد خواستگاری

بچه ها اینکه باباش زیادی داره رو بهش میده از نظر مالی رو مخمه🫤بهش گفتم کی ماشین میخری گفت اونو بابام میخره🫤

با این تفاسیر به درد زندگی با هم میخوریم؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

والا پسر خاله های منم باباشون براشون ماشین خریده ب نظرم با این وضع ی پسر تا ۳۰ ۳۵ سخته با شغل معمولی هم زندگیشون جمع کنه هم ماشین هم عروسی و همه چی من باشم از لحاظ مالی اوکیم معیار های دیگرو در نظر مییگرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوسال دیگه بیاد خواستگاری ؟ فعکککک نکنم

یک سال

خب ارشدش تموم نشده 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

والا پسر خاله های منم باباشون براشون ماشین خریده ب نظرم با این وضع ی پسر تا ۳۰ ۳۵ سخته با شغل معمولی ...

یعنی میگی اوکیه این ک گف بابام واسم میخره؟ 🫤اخه با ی لحنی گفت ک انگار حقوق خودشو بعدا میخواد ببره بریزه تو جوب (ادم تقریبا ولخرجیه)

آره به نظرم

میخورن ب هم یعنی؟ نکته ای چیزی؟ 😁

اهل کار نیس و ممکنه مسیولیت پذیر نباشه کلا تکیه کرده ب باباش دیوارای خونه رو ک نمیشه کند خورد زندگی خرج داره بچه مدرسه ای نیس ک همش پای بازیه باید فکر کار باشه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

شاید الان بگی داره درس میخونه ولی پسر کاری دیدم ک هم درس میخونه هم کار میکنه خودشو راحت کرده اینکه اکثرا پای بازیه و راحت میگه بابام ماشین میخره نکته مثبتی نیس چون بد عادت میشه و نوی زندگی مشترک ب مشکل میخورید 

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
اهل کار نیس و ممکنه مسیولیت پذیر نباشه کلا تکیه کرده ب باباش دیوارای خونه رو ک نمیشه کند خورد زندگی ...

قبلا چند ماه شرکت کار میکرده آدمه از زیر کار در رو ای فکر نکنم باشم الان بخاطر ارشد خونه نشینه🫤یعنی میگی مسئولیت پذیر نیست؟ 

ن

دلیل