مبل که قرار بود برا جهیزیه بخره رو گفت نه ما نمیخریم با عروسه در صورتی که ما گفتیم سرویس چوب با داماد ولی میگه مبل سرویس چوب نیست. تخت و کمد سرویس چوبه و باید میگفتین مبلمان تا بخرم. الکی الکس انداخت گردنمون که ما مبل بخریم. به نظرتون درسته?
آفرین دقیقا والا منم اصفهانم سال نود و سه جهیزیه ام دویست سیصد میلیون شد. شوهرمم فقط tvرو خرید🤣😂
چه پولدار خونتون چند میلیونیه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
به نظر من جهیزیه رسم مسخره ای هست باید داماد خودش برای زندگیش تمام تلاشش رو بکنه هر چند ناچیز
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
خب نخر اقا ما اصفهانیم همه چیز رو باید دختر بخره به عنوان جهیزیه داداشم ازدواج کرده با یه خانواده اصفهانی حالا دختره گفته لوستر شما باید بخرید هرچی میگیم با ما نیست گوش نمیده اخرشم خودمون مجبور شدیم درد عابرو داری بریم بخریم
باز شوهر شما خوبه، شوهر من سر ازدواج خودمون گفت همه چی با عروسه از یه دونه میخ دیوار بگیر تا سرویس چوب و فرش و پرده و لوستر و لوازم برقی و همه چییییی، ما هم سنگ تموم گذاشتیم، بعد الان خواهرش داره ازدواج میکنه متوجه شدیم همه چی با داماده جز یه دست قابلمه که با عروسه!!! جالب نیست این حجم از زرنگ بازی؟!
خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...