2777
2789
عنوان

شوهرم انداخت گردن ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین دقیقا والا منم اصفهانم سال نود و سه جهیزیه ام دویست سیصد میلیون شد. شوهرمم فقط tvرو خرید🤣😂

چه پولدار خونتون چند میلیونیه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خب شماها مهريه هاتون سنگينه شيربها هم ميگيريد احتمالا

مهریه سنگین یعنی چقدر؟

تمام جهاز با من بوده جز تی وی( که البته رسم شهرمونه)

مهریم ۴۰۰ سکه و سه دنگ خونه اگر در آینده بخره  

و البته شیربها ابدا رسم نداریم

به نظر من جهیزیه رسم مسخره ای هست باید داماد خودش برای زندگیش تمام تلاشش رو بکنه هر چند ناچیز 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

خب نخر اقا ما اصفهانیم همه چیز رو باید دختر بخره به عنوان جهیزیه داداشم ازدواج کرده با یه خانواده اصفهانی حالا دختره گفته لوستر شما باید بخرید هرچی میگیم با ما نیست گوش نمیده اخرشم خودمون مجبور شدیم درد عابرو داری بریم بخریم 

خب شماها مهريه هاتون سنگينه شيربها هم ميگيريد احتمالا

نه من اصفهانم شیربها نداشتم

یه خونه و ماشین زد به نامم

مهریه رو هم کی داده کی گرفته؟؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
بچه ها رسم خوزستانیای عرب چیه؟؟ پسر باید جهاز بد ه؟

همه چیززز باخودشه تو فقط حلقه و ساعت بگیر براش 

که اونم بعضیا خودشون میخرن از خونواده دختر نمیگیرن

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم

باز شوهر شما خوبه، شوهر من سر ازدواج خودمون گفت همه چی با عروسه از یه دونه میخ دیوار بگیر تا سرویس چوب و فرش و پرده و لوستر و لوازم برقی و همه چییییی، ما هم سنگ تموم گذاشتیم، بعد الان خواهرش داره ازدواج میکنه متوجه شدیم همه چی با داماده جز یه دست قابلمه که با عروسه!!! جالب نیست این حجم از زرنگ بازی؟! 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...