مامانgoli مدیر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 82 عنوان شوهرم انداخت گردن ما..... | مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 143 پست مبل که قرار بود برا جهیزیه بخره رو گفت نه ما نمیخریم با عروسه در صورتی که ما گفتیم سرویس چوب با داماد ولی میگه مبل سرویس چوب نیست. تخت و کمد سرویس چوبه و باید میگفتین مبلمان تا بخرم. الکی الکس انداخت گردنمون که ما مبل بخریم. به نظرتون درسته? 1398/10/19 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pelin69 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6919 مامان من خداروشکر همراهیم میکرد😁 اخه بندا خدا بابام یه عمر کار کرده انصاف نیست سر جهیزیه دختر زیر ب ... خدا خیر بده بهت عزیز دلمآفرین😘 ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 بله باید اینجوری باشه. ولی متاسفانه داره روز به روزم بیشتر و بدتر میشه من بابام سر جهیزیه قصد ... خوب کردی حالا چهار تا تیر و تخته کمتر و بیشتر مگه ضمانت خوشبختیه ؟ خوبه که عاقلی ❣️❣️❣️ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
kevina عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 10026 کورد کجا؟ ما هم کردیم ولی فقط تی وی پسر میاره بقیه اش با دختر ارومیه کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
kevina عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 10026 ما عربیم...عجب بشون دختر میدیم فوقشم جهیزیه؟تازه راضی هم نیستننن والا همون دختر کافیه از سرشونم زیاده 😆 کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
بابا_نوئل عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 817 خوب کردی حالا چهار تا تیر و تخته کمتر و بیشتر مگه ضمانت خوشبختیه ؟ خوبه که عاقلی ❣️❣️❣️ لطف داری عزیزم. نه همچین عاقلم نیستم😁😁
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 لطف داری عزیزم. نه همچین عاقلم نیستم😁😁 عزیزی 💝💝💝 از اشنایی باهات خوشبختم 🌹🌹🌹 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 منم همینطور گلم😘😘😘 ♥️♥️♥️ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام