2777
2789
عنوان

شوهرم انداخت گردن ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 143 پست

چشم بازار رو با این شوهرها کور کردین. از کجا این موجودات عجیب رو پیدا میکنید؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما گفتیم سرویس چوب و تلویزیون و ..... با داماد بعد مادرشوهرم میگفتم میز تلویزیونو خودتون بخرین .بابا وقتی سرویس چوب با داماده تلویزیونم باداماده چرا میزش با ماست؟؟؟؟؟ولی با همه ی این اوصاف مبل و نهارخوری رو خودمون خریدیم

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

اینا تو هر فرهنگی فرق داره، من مبل نخریدم، مبل خونه مجردی شوهرم رو با یه مبلغ مختصر دادم تعمیر کردن، نه میتونم بگم گردن ما بود نه اون، این جور چیزا رو رفاقتی رفع و رجوع کنین، حیفه

هرچند کلا دیدم مبل با عروسه، سرویس خواب هم با عروسه، تو فامیل ما فقط تلویزیون و زیر تلویزیون و گاهی فرش با داماده

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
خوشا بحالتون ما خودمون باید همه شو بخریم😐 اصفهانیم

آفرین دقیقا

والا منم اصفهانم سال نود و سه جهیزیه ام دویست سیصد میلیون شد. شوهرمم فقط tvرو خرید🤣😂

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
چشم بازار رو با این شوهرها کور کردین. از کجا این موجودات عجیب رو پیدا میکنید؟

همشون یه خویی دارن یه بدی ، در کل عین همند

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید