2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

97 بازدید | 7 پست

خانما من خیلی بد صحبت میکن یعنی صدام زشته و جیغ جیغو هستم دست خودم نیس اصلا دوس ندارم ایجور حرف بزن ولی نمیتونم همه مسخرم میکنن واسه صدام 

کسی میتونه بهم کمک کنه چیکارکنم تا از صدای جیغ جیغوم ترک کنم خواهش میکنم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

اخه صدا با لحن فرق داره

صدا فکر نکنم عوض شه

منم جیغ جیغو ام بعضیام ادامو در میارن

اما من خوشم میاد

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

یه ژست آروم ب خودت بگیر و تو جمع کم صحبت کن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه صدا با لحن فرق داره صدا فکر نکنم عوض شه منم جیغ جیغو ام بعضیام ادامو در میارن اما من خوشم میا ...

ن من از صدام متنفرم متنفر 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
ن من از صدام متنفرم متنفر 

گلم صدا عوض نمیشه که اخه

سعی کن خودتو دوست داشته باشی

ببین من واقعا معتقدم زیبایی درونیه

اعتماد به نفس خیلی مهم تر از زیبا یا خوش صدا بودنه

تو اگه با همین صدا با اعتماد به نفس حرف بزنی بقیه جذبت میشن و بر عکس

من خودم امتحان گردم که میگماااا

کم به خودت خرده بگیر

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
موقع حرف زدن همش صدام میلرزه

خب دیگه این فکر کنم به خاطر اعتماد به نفس پایین باشه

سعی کن به جای تمرکز روی صدات به حرفایی که میزنی توجه کنی

وقتی مطمئن باشی داری به طرفت حرفی میزنی که ارزش شنیدن داره دیگه صدات نمیلرزه چون میدونی اون سراپا گوشه