2777
2789
نرماله

واقعااا؟ خط دومش که نوشته میوم یا لیپومیوم چی هست اون دکترم گفت یه ضایعه اس باید لاپراسکوپی شی فردا میخوام نشون یه دکتر دیگه بدم ولی نتونستم صبر کنم تایپیک زدم ببینم کسی میتونه بخونه بازم ممنون

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااا؟ خط دومش که نوشته میوم یا لیپومیوم چی هست اون دکترم گفت یه ضایعه اس باید لاپراسکوپی شی فردا ...

ضخامت اندومتریوس؟ ممکنه ولی مهم نیستش

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
سلام در خدمتم عزیزم

سلام عزیزم میشه لطفا علائمی که بخاطر پولیپت داشتی بهم بگی؟

من خیلی قسمت لگنم درد دارم.درد از داخل واژنم میزنه به لگن و خیلی کم به پاهام.خییلی میترسم که پولیپم از نوع بد باشه.

شما خودتون همچین علائمی داشتین یا اطلاعی از دردهای پولیپ دارین؟بنظرتون این دردها طبیعیه؟

ممنون از جوابتون عزیزم🙏❤❤

سلام عزیزم میشه لطفا علائمی که بخاطر پولیپت داشتی بهم بگی؟ من خیلی قسمت لگنم درد دارم.درد از داخل و ...

سلام گلم من هم دقیقا درد لگن شدید داشتم همش فکر میکردم عفونته هرچی معاینه میشدم عفونت نبود تا که فهمیدم پولیپ دارم نه اصلا نترس خیلی راحته عملش اصلا باز نمیکنن جایی از بدن و از داخل واژن کورتاژ میکنن یکهفته بعد هم خوب میشی کاملا اصلا استرس نداشته باشه بعد نمونه رو میفرستن پاتولوژی خداروشکر مشکلی نبود

سلام عزیزم میشه لطفا علائمی که بخاطر پولیپت داشتی بهم بگی؟ من خیلی قسمت لگنم درد دارم.درد از داخل و ...

درکت میکنم که استرس داری من خودمم همینجوری بودم ولی اصلا نترس پولیپ وهمه دارن چیز خطرناکی نیست که بخای واسش بترسی یکم لایه های رحم ضخیم میشن میشه پولیپ که با کورتاژ درمان میشی بعدشم احتمال باردار شدن هم افزایش پیدا میکنه اگه قصد بارداری داشته باشی 🥰

درکت میکنم که استرس داری من خودمم همینجوری بودم ولی اصلا نترس پولیپ وهمه دارن چیز خطرناکی نیست که بخ ...

عزیزدلم ممنوونم از توضیح کاملت مرسی واقعا مرسی🌹❤ خییلی استرس داشتم این مدت فکر میکردم علائمش فقط لکه بینیه و درد شدید پریوده.البته من لکه بینی هم داشتم که بعد دو ماه قطع شده اما درد هام همچنان هست.

من مجردم عزیزم ولی فکر میکنم چون خیلی درد دارم دکتر بگه عمل کنم و درش بیارم.

سلام گلم من هم دقیقا درد لگن شدید داشتم همش فکر میکردم عفونته هرچی معاینه میشدم عفونت نبود تا که فهم ...

عزیزم ببخش اگه خیلی سوال میکنم و مزاحمت میشم.

شما تو قسمت رحمت هم درد داشتین؟

عزیزم ببخش اگه خیلی سوال میکنم و مزاحمت میشم. شما تو قسمت رحمت هم درد داشتین؟

اره یکم درد داشتم پس چون مجرد هستین احتمالا باز کنن یا لاپراسکوپی کنن خواهش میکنم گلم هر سوالی داشتی در خدمتم 🤗