2777
2789
عنوان

اسپرم كم تحرك و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 73 پست
اولا كه همسرت ازمايش بده  دوما سونو وسط سيكل بده دقيقا ميگن تخمكت كي ازاد ميشه  قبل و بعد ...

منم علائم تخمک گذاری رو نمیفهمم من از دو سه روز بعد این که خوب میشم یه شب در میون اقدامم ولی دنبالش میرممم حتما

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استرس هم خیلی دارم واسه همین منم چون از همین میترسم گفتم اقدام میکنم شوهرمم راضیه سنم کمه ولی بار ...

حرف مردم كه هميشه هست ادمو آزار ميدن 

اطرافيان ما نميدونن ما اقدام كرديم يه ساله و مشكل اسپرم داريم همش ميگن بياريد منم ميگم ايشالله😁ولي مادرسوهرم گير ميده هميشه امروز گفت شما كه نمياريد من خودم ميخوام بيارم 

أدمم همش عصه ميخوره ☹️

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
منم علائم تخمک گذاری رو نمیفهمم من از دو سه روز بعد این که خوب میشم یه شب در میون اقدامم ولی دنبالش ...

سيكلت چند روزس؟

كيست معمولي مثل اينكه زود برطرف ميشه با قرص ... شما درمانو ادامه بده بشت گوش ننداز

حالا یکی از بچه ها همین سایت گفت دوفاستون بخور هم تنظیم میکنه هم کیستو  آب میکنه متفورمین میخورم. پیاده روی ام دارم مدام

هر بار این درو محکم ببند برو
حرف مردم كه هميشه هست ادمو آزار ميدن  اطرافيان ما نميدونن ما اقدام كرديم يه ساله و مشكل اسپرم ...

اهوم خیلی دوسداشتم با اولین اقدام نی نی بیاد ولی نیومد ماه اول ک توهم بارداری داشتم هوس هم میکردم😂😂😂😂هر چی ب مخم خطوط میکرد و درخواس کردم من هنوز یکسال نشده از عروسیم زیاد چیزی نمیگن هر وقت میگن میگم سنم کمه زود ازدواج کردم ولی زود بچه نمیارم😂♥️

من ب مامانمم هیچی نگفتم خجالتم میشع:/فق یبار گفتم پریودم بهم ریخته ک گف عیبی نداره و علامت خوبیه 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
حالا یکی از بچه ها همین سایت گفت دوفاستون بخور هم تنظیم میکنه هم کیستو  آب میکنه متفورمین میخور ...

برو پيش يه دكتر خوب بگو ميخواي باردار شي خودش بهت ميگه يوقتا ميگن خودبخود خوب ميشه

سيكلت چند روزس؟

۲۸ 

۲۸ 

من سيكلم بعد اقدام تقريبا ٣٠ روزي دكتر به من گفت روز ٨-١٠ ( ١٠ مهمه ٨ نشد هم اشكال نداره) ١٢-١٣-١٤-١٥ بعد از اون ١٧ 

اسپرم هم بايد تازه باشه و بين نزديكيا بيستر از ٥ روز فاصله نباشه

من سيكلم بعد اقدام تقريبا ٣٠ روزي دكتر به من گفت روز ٨-١٠ ( ١٠ مهمه ٨ نشد هم اشكال نداره) ١٢-١٣-١٤- ...

من تو نت خوندم و حساب کردم و اقدامم کردم و ی ماه کیت هم زدم و اقدام کردم ولی نشد