2777
2789
عنوان

اسپرم كم تحرك و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 73 پست
تحرك اسپرم همسرم خيلي پايينه  مورفولوژي خوبش هم ٢٠ درصده ... تعدادش خوبه  منم كيست و اين ...

اره میگم دیگه خانوم ک سالم باشه مشکل اقایون زود حل میشه با دارو نشدم با ای او ای حل میشه منم پریودم اینا هیچ مشکلی نداره ن عقب جلو میشه ن هیچی دو ماه اول جلو انداختم الان سه ماهه پریودم منظم بدون ی روز تغییر

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
اره همین ک خیال آدم راحت میشه و همش ب خودم نگم مشکلی نداشته باشم و تو فکرم نباشه بهتره  من سنم ...

دكترتو عوض كن دكتر منم هي گفت سني نداري اصلا بيخيال بود هي ميگفت يه سال صبر كن ولي من صبر نكردم دكترمو عوض كردم ..... دكتر جديد بهم برنامه سكس داد سونو كرد و ازمايش قبليامو ديد و دوفاستون داد گفت ماه بعد يا با جواب حاملگيت بيا يا با جواب ازمايش اسپرم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتونم بايد ازمايش بده  و اگر خودتون و همسرتون مشكل داشته باشيد ميريد تو سيكل درمان  چ ...

بعداز دوازده سال ک نخاستیم تازگیا اقدام کردیم الان فهمیدم کیست سه سانتی دارم😐😑 

هر بار این درو محکم ببند برو
دكترتو عوض كن دكتر منم هي گفت سني نداري اصلا بيخيال بود هي ميگفت يه سال صبر كن ولي من صبر نكردم دكتر ...

چن سالته شما عزیزم؟

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
اره میگم دیگه خانوم ک سالم باشه مشکل اقایون زود حل میشه با دارو نشدم با ای او ای حل میشه منم پریودم ...

منم قبل اقدام دقيقا ٢٧ روزه بودم بعد اولين اقدام شدم ٣٣ روز قشنگ فكر كردم حامله ام ولي☹️ 

بعد اقدام يكم پريود بهم ميريزه خيليا ميگن عقب جلو كه شد حامله شديم ولي من نه

دوازده سال بچه نخواستین من ی سال نشده دلم برا بچه غش میشع:)

چن سالته شما عزیزم؟

من ٢٧ سالمه پارسال كه پيش دكتر قبليه ميرفتم تا ميگفتم ٢٦ يه ساله ازدواج كردم ميگفت حالا زوده برو اقدام كن 

كيست معمولي مثل اينكه زود برطرف ميشه با قرص ... شما درمانو ادامه بده بشت گوش ننداز

منم قبل اقدام دقيقا ٢٧ روزه بودم بعد اولين اقدام شدم ٣٣ روز قشنگ فكر كردم حامله ام ولي☹️  بعد ...

منم ی خورده عقب جلو شدم الان تارگیا منظم شدم میگم منظم شدم شاید حامله شم ولی دکتر و میرم صبر کردن فایده نداره خیلیا با ی بار اقدام حامله میشن بعد من یک شب در میون رعایت میکنم نمیشهههه

من ٢٧ سالمه پارسال كه پيش دكتر قبليه ميرفتم تا ميگفتم ٢٦ يه ساله ازدواج كردم ميگفت حالا زوده برو اقد ...

خخخخخ من ۱۹ سالمه برج ۲ میشم ۲۰ نه ماهه خونه خودمم😂😍

خخخخخ من ۱۹ سالمه برج ۲ میشم ۲۰ نه ماهه خونه خودمم😂😍

شما زود اقدام كردي پس😁 

نميدونم چرا انقدر نازايي زياد شده خيليا بعد چند ماه اقدام باردار ميشن

منم ی خورده عقب جلو شدم الان تارگیا منظم شدم میگم منظم شدم شاید حامله شم ولی دکتر و میرم صبر کردن فا ...

اولا كه همسرت ازمايش بده 

دوما سونو وسط سيكل بده دقيقا ميگن تخمكت كي ازاد ميشه  قبل و بعد اون حتما اقدام كن ختي اون تايم هر سب اقدام كن

بعد اقدامم يه ساعت بلند شو لااقل ( مثلا من همسرم هم كم تخركه هم طول ميكسه منيش رقيق شه دكتر گفت اصلا سه ساعت بمون يجا)

شما زود اقدام كردي پس😁  نميدونم چرا انقدر نازايي زياد شده خيليا بعد چند ماه اقدام باردار ميشن

من استرس هم خیلی دارم واسه همین منم چون از همین میترسم گفتم اقدام میکنم شوهرمم راضیه سنم کمه ولی باردار بشم بهتره تا اینکه چن سال دیگه اوضاع بدتر بشه و زیاد از عروسکی بگذره رود بیاری فوقش میگن عجله داش ولی اینجوری ک نیاری هزار تا حرف میزنن

اولا كه همسرت ازمايش بده  دوما سونو وسط سيكل بده دقيقا ميگن تخمكت كي ازاد ميشه  قبل و بعد ...

منم میمونم یجا تا چن ساعت خیلی اوقات همینطوری خوابم میبره تا صبح