الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیمارستان علی اصغر پارسال رفتیم اسم دکتر یادم نیست ولی درست تشخیص نداد گفت فقط باید ای وی اف کنید ولی بعدش رفتیم پیش دکتر مهدی شیرازی گفت با عمل احتمال اینکه ۷۰درصد خوب بشه هست چون واریکوسل داشت ۵ماه بعداز عمل ک آزمایش داده خداراشکر بهتر شده بود
مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
پسرعمو دامادمون تقریبا ۱۵سال بچه دارنمیشد چون پول داشت پبش بهترین دکترای ایران رفت وحتی ای وی اف هم زنش انجام داد بازم نشد رفت دارو گیاهی از کسی گرفت الان چندماه بعدش طبیعی حامله شدخانمش الان هم ی پسر دارن
مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم