2777
2789
عنوان

چرا پول ما برکت نداره ولی مال مامانینا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخوام هم مدیریت کنم این بچه ها نمیزارن

خودت گفتی بچه ها خوب بچه هزینه داره خوراکی پوشاک مهدومدرسه اسباب بازی دیروزیه ماشین کوچلوخریدم ۱۸۰۰ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب خودت جواب رو دادی.

دخترم خیلی بدغذاست اصلا غذای ساده مثل تخم مرغ سیب زمینی کوکو عدسی آبگوشت استامبولی وغیره  نمیخوره متاسفانه روزی ۱۰۰ تومن خوراکی میخوره  

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

قدیمی ها میگن روزی رو اول صبح تقسیم می کنند

من یه جا شنیدم بعد نماز صبح تا طلوع آفتاب نخوابید 

حتما به چیزی هست دیگه 

برای ما هم همین طوره

مادر پدرم نمازشون اول وقته پولشون برکت داره ولی ما با این که نماز می خوانیم ولی چون مواقعی هم هست که قضا بشه برکتی که باید داشته باشه ندارها با این که چند برابر اونها درآمد داریم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خودت گفتی بچه ها خوب بچه هزینه داره خوراکی پوشاک مهدومدرسه اسباب بازی دیروزیه ماشین کوچلوخریدم ۱۸۰۰

اره خیلییبب یکی ۱۰ماهه یکی مدرسه ای

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

واقعا پول کم بعضی ها برکت زیادی داره . مادربزرگ من یک حقوق کم بازنشستگی داره و همیشه هم بچه ها و نوه ها خونش هستند ولی ماشاالله خونه پر برکتی داره البته با ایمان و مهمان نواز بوده و میگه از همون اول زندگیم در خونم برای همه باز بود و همیشه مهمان داشتم ولی بقیه و خودم را می بینم با درآمد چند برابر بیشتر همیشه لنگ پول هستند البته بچه های الان نسبت به بچه های دهه های قبل خیلی پر خرج هستند 

اره خب مامان من مثل من ۲۴ بااسنپ این ور اون ور نمیره یا غذاهای آنچنانی نمیخورن

خب دیگه اگ ادم بخاد پس انداز کنه باید از خیلی چیزا بگذره. و قناعت پیشه کنه

کاربری دستِ دونفره 🌹