2777
2789
عنوان

راهکارچت جی پی تی😂🤣

83 بازدید | 0 پست

باشه 😄 این‌ها چند راهکار بامزه ولی کاربردی برای کنترل “گوز” هستن:

1. راه رفتن و کش و قوس دادن 🚶‍♂️:

حرکت کردن باعث میشه گاز راحت‌تر از روده خارج بشه و به جای اینکه ناگهانی بیرون بزنه، کنترل‌ش راحت‌تر باشه.

2. نفس عمیق و فشار شکم 😤:

وقتی حس می‌کنی می‌خوای گوز بزنی، نفس عمیق بکش و با فشار شکمی کنترل کن. این یه جور تمرین “مهارت کنترل گاز”ه!

3. تغییر موقعیت 🛋️:

اگر نشسته‌ای، بلند شو یا کمی خم شو. بعضی موقعیت‌ها باعث میشن گاز بی‌صدا و بدون بو آزاد بشه.

4. کنج خلوت یا سرویس بهداشتی 🚪:

راه کلاسیک اما همیشه جواب میده! بعضی وقت‌ها بهتره صادق باشیم و به یک جای خلوت بریم.

5. غذاشناسی با کمی خنده 🍲:

لوبیا، کلم، نوشابه و غذاهای پرادویه گاز بیشتری تولید می‌کنن. اگر میخوای کمتر این اتفاق بیفته، باهاشون مهربون‌تر باش!

اگه بخوای، می‌تونم یه لیست خنده‌دار از “حرکات فوری گوز کنترل‌کن” هم برات درست کنم که مثل یک راهنمای سریع باشه 😆. می‌خوای برات بسازم؟

مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣

سرم 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍رو شونه مادرم امنه❣💘🦄💎من احساس بدی پیدا کردم وقتی اونطوری باهام صحبت کردن بخشیدن واقعا سخته دردی که من کشیدم غیر قابل وصف بوددرد سینه من، بسیار عمیق هست زخم روان و زخم قلبم، بسیار مرا ازار دادی و رنجاندیمن خودم مرهم قلب خودم شدم و سنگ صبور غم هایم😔😔😔😔👊😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️😭😭😭😭نمی‌توانم ببخشم، حتی فکرش هم قلبم را می‌سوزاند. هر زخم، هر درد، هر خیانت هنوز زنده است و من را رها نمی‌کند. نمی‌خواهم وانمود کنم که فراموش کرده‌ام، نمی‌خواهم دروغ بگویم که بخشیده‌ام. هنوز پر از خشم و غم هستم و شاید هنوز راهی برای رهایی از این همه رنج پیدا نکرده‌ام.اما حتی در این خشم، من خودم هستم؛ من کسی هستم که زخم‌هایم را احساس می‌کند، که اشک می‌ریزد و هنوز ایستاده است. شاید روزی، نه امروز، بتوانم آرام شوم، اما امروز، من نمی‌توانم و نخواهم بخشید.💔😤😢👊