2777
2789
عنوان

اسپرم كم تحرك و iui

905 بازدید | 73 پست

دوستان كسي بوده به دليل اسپرم كم تحرك iui كرده باشه و جواب گرفته باشه؟؟؟ پيش كدوم دكتر؟

يك ساله منتظرم امروزم پريود شدم دكترم گفته بايد iui كني

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

یعنی با دارو خوب نمیشه؟

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
یعنی با دارو خوب نمیشه؟

بايد يك ماه ديگه داروهاش رو بخوره و ازمليش بده بعد iui....فعلا نميدونيم با خوردن دارو نتيجه گرفته يا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه iui چقدره؟

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
دقيقا نميدونم شايد بشه ١-٢ تومن

یکی از بچه ها گف ivf هزینش ۱۴ -۱۵ میلیونه😑

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
بايد يك ماه ديگه داروهاش رو بخوره و ازمليش بده بعد iui....فعلا نميدونيم با خوردن دارو نتيجه گرفته يا ...

انشالله ک با خوردن دارو بهتر بشه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

این ماه و امید ب خدا اقدام کن شاید گرف خیلیا خواست iui کنن و باردار شدن

این ماه و امید ب خدا اقدام کن شاید گرف خیلیا خواست iui کنن و باردار شدن

الان پريود شدم مناسفانه 

ولي اين ماهم صبر ميكنيم ايشاله كه جواب بگيريم

اره ivf اين قيمتاس تا ٢٠ تومنم ميره

Ivf پیشرفته تره خدا کنه زودتر باردار شم کارم ب اینجاها نکشه☹️🙃

الان پريود شدم مناسفانه  ولي اين ماهم صبر ميكنيم ايشاله كه جواب بگيريم

منم این ماه پریود شدم و خیلی هم گریه کردم:(

عزیزم واسه اونایی  ک سنشون  بالاس میتونن  ای یو ای کنن؟

من خيلي اطلاعات ندارم 

فقط ميدونم اسپرم هاي خوب رو جدا ميكنن و تزريق ميكنن