خوبه از حالا کارهای خونه رو تقسیم بندی کنم ارهههههههههه.
آره ،تو کار بیرونت هم اگه میشه بگو بهت کمک کنه .مثلا من مربی مهد بودم شوهرم آخر شب میگفت رابطه منم می گفتم باشه فقط بعدش بیا کمک کن کاردستی ها درست کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه را شیر میدی میخوابونی و تاشب سرکاری بچه مدرسه ای هم داری کمکی هم نداری چجوریاس؟!
کی از بچه هات نگه داری میکنه
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
ببین اسی جان من هم همسرم دوست داشت بیشتر براش وقت بذارم من هم گفتم پس یه سری مسئولیت ها گردن شما که من هم بتونم واست وقت بذارم ایشون هم قبول کردن الان من زیاد کار خونه انجام نمیدم که شب همسر میان سرحال باشم مثلا بتونیم با هم فیلم ببینیم و یکم کنار هم بشینیم همسر من دوست داره من خیلی باهاش وقت بگذرونم و بچه هم زیاد دوست داره من هم کار خونه انجام نمیدم به اون صورت در حد ضرورت انجام میدم اما سه تا بچه پشت سرهم دارم
دقیقا منم همیطورم سه تا پشت هم دارم و شوهرمم مثل شوهر خودت فرق من اینه که کار بیرون هم کارم
من هم درس میخونم شما هم چاره ت اینه یا کمکی بیاری یا همسر رو تو کارای خونه همراه کنی مثلا ظرف شستن با ایشون باشه یا چمدونم شستن سرویس اینا بگو عزیزم حیف دستای من نیست این کارا رو کنم من باید با دستای خوشگلم تو رو ماساژ بدم