2777
2789
عنوان

اسپرم كم تحرك و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 73 پست
منم این ماه پریود شدم و خیلی هم گریه کردم:(

شما چند وقته اقدامي؟ مشكلتون چيه؟ 

هرماه با كلي اميدواري سروع ميكنيم ولي هر ما پريود😕ناراحت نياش عزيز ما هم قسمتمون يه روزي هست هنوز اونروز نيومده

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
شما چند وقته اقدامي؟ مشكلتون چيه؟  هرماه با كلي اميدواري سروع ميكنيم ولي هر ما پريود😕ناراحت ن ...

من ۶ ماهه هنوز دکتر نرفتم این ماه میخوام برم ببینم چی میشه

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Ivf پیشرفته تره خدا کنه زودتر باردار شم کارم ب اینجاها نکشه☹️🙃

من شنیدم میگن هزینه ای وی اف اصفهان خیلی کمتر میشه ی بیمارستانی هست اسمش الان یادم رفته

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
من ۶ ماهه هنوز دکتر نرفتم این ماه میخوام برم ببینم چی میشه

حتما برو يه دكتر خوب و پشت گوش ننداز

من دكتر اولم بعد ٤-٥ ماه اقدام ميگفت سني نداري نگران نباش برو يه سال ديگه بيا 

ولي دكترمو كه عوض كردم براي همسرمم ازمايش نوشت كه ما متوجه شديم مشكل داره

من شنیدم میگن هزینه ای وی اف اصفهان خیلی کمتر میشه ی بیمارستانی هست اسمش الان یادم رفته

ن من اصن دکتر نرفتم تا حالا خواستم بدونم فقد من چن ماه بیشتر نیس اقدامم

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

مثل اينكه تهرانم بيمارستاناي دولتي ارزونتره 

قيمت ١٥-٢٠ تومن مال بيمارستان صارم و خصوصياست

حتما برو يه دكتر خوب و پشت گوش ننداز من دكتر اولم بعد ٤-٥ ماه اقدام ميگفت سني نداري نگران نباش برو ...

منم یبار رفتم بهم گف زوده عزیزم وقت داری و این حرفا ی سونوگرافی ازم گرف مشکلی نداشتم این دفعه میخوام بگم واس شوهرمم آزمایش بنویسه

منم یبار رفتم بهم گف زوده عزیزم وقت داری و این حرفا ی سونوگرافی ازم گرف مشکلی نداشتم این دفعه میخوام ...

اره حتما اينكارو بكن ادم خيالش راحت ميشه 

چون درمان ها هم زمان بره واقعا به چشم به هم زدني يه سال ميشه 

دكتر من ميگه اصلا معلوم نميكنه يهو يكي با اسپرم افتضاح سريع حامله ميسه يكيم مسكل نداره ولي نميشه..... همه چي دست خداست

اگ مشکل همسرته با iui فک کنم جواب بگیری نه مشکل آقایان بیشتر قابل حله تا خانوما بیماریت خانومااا خیلی بیشترههه آقایان یا خوبن یا ظعیفه یا اصن ندارن اسپرم و عقیمن

مثل اينكه تهرانم بيمارستاناي دولتي ارزونتره  قيمت ١٥-٢٠ تومن مال بيمارستان صارم و خصوصياست

چون شوهرخودم مشکل داره شیراز پیش دکتری رفتیم گفت ی بیمارستانی اصفهان هست هزینه اش زیر ۱۰میلیون میشه دیگه نمیدونم چقدر صحت داره

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
من خيلي اطلاعات ندارم  فقط ميدونم اسپرم هاي خوب رو جدا ميكنن و تزريق ميكنن

اها من 37ساله ام.. تا حالا هم شوهرم آزمایش ندیده. فک کنم منم باید ای یو ای یا ای وی اف کنم

هر بار این درو محکم ببند برو
اره حتما اينكارو بكن ادم خيالش راحت ميشه  چون درمان ها هم زمان بره واقعا به چشم به هم زدني يه ...

اره همین ک خیال آدم راحت میشه و همش ب خودم نگم مشکلی نداشته باشم و تو فکرم نباشه بهتره 

من سنم هم کمه برم دکتر گیر میده اه خب بتوچ تو کارتو بکن من ک الان شیش ماه اقدامم نشده واسم دو سال دیگه درس میشه شاید بدتر شد😑

اگ مشکل همسرته با iui فک کنم جواب بگیری نه مشکل آقایان بیشتر قابل حله تا خانوما بیماریت خانومااا خیل ...

تحرك اسپرم همسرم خيلي پايينه 

مورفولوژي خوبش هم ٢٠ درصده ... تعدادش خوبه 

منم كيست و اينا هيچي ندارم سالمم تخمكامم خوبه دكترم ميگه تو كه مشكل نداري مشكل همسرتم حل ميشه 

اها من 37ساله ام.. تا حالا هم شوهرم آزمایش ندیده. فک کنم منم باید ای یو ای یا ای وی اف کنم

همسرتونم بايد ازمايش بده 

و اگر خودتون و همسرتون مشكل داشته باشيد ميريد تو سيكل درمان 

چند وقت اقدامي؟

چون شوهرخودم مشکل داره شیراز پیش دکتری رفتیم گفت ی بیمارستانی اصفهان هست هزینه اش زیر ۱۰میلیون میشه ...

مشكل همسر شما جيه؟ چند وقته اقدامي؟