2777
2789
من از وقتی که دردم گرفت خودبه خود مدام دستشویی بودم کلا معدم خالی شد موقع زایمان اصلا دستشویی نداشتم ...

حتما باید ادم مدفوع کنه روتخت؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

من یکبار سقط داشتم فقط دو ساعت درد کشیدم اونم کاملا قابل تحمل بود  هشت هفته بود

این به زایمان ربطی داره؟ که زایمانمم اسون باشه؟ 

به قول شما خوشزا باشم؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس ها و. ورزش هاش تاثیر داره؟! شما بیمارستان دولتی بودی؟ ماما همراه داشتی؟!

من بیمارستان خصوصی بودم بله ماماهمراه هم داشتم من زایمانم خییییییییلی عاای بودم از زمانیکه رفتم زایشگاه تا زایمانم دوساعت شدکلا و5تابخیه خوردم خیلی عتلی همه چی

اتاقمم ال دی ار یاهمون خصوصی بود

🤣🤣🤣 بعضی هام میگن دردش قابل تحمله ولی دروغه البته بدن با بدن فرق داره

اگر قابل تحمل نبود که خانوما دوراز جونشون میمردن

دردش خیلی زیاده اما قابل تحمل

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من از وقتی که دردم گرفت خودبه خود مدام دستشویی بودم کلا معدم خالی شد موقع زایمان اصلا دستشویی نداشتم ...

واقعا چه جالب 

من مدام استرس اینو داشتم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من یکبار سقط داشتم فقط دو ساعت درد کشیدم اونم کاملا قابل تحمل بود  هشت هفته بود این به زایمان ...

ن عزیزم فک نکنم

من خودمم قبل بچم ی سقط داشتک  اتفاقا سرسقطمم زیاد درد نداشتم 

اما دروغ نگم درد زایمان زیاده اماخب نباید جیغ ودادکرد فقط باید زور بدی

مامام ک یگفت بهم زور بده وگرنه ب بچت اکسیژن نمیرسونی

من یکبار سقط داشتم فقط دو ساعت درد کشیدم اونم کاملا قابل تحمل بود  هشت هفته بود این به زایمان ...

نه ربطی نداره منم قبلا یه سقط داشتم وتوی سقطم اصلا دردی حس نکردم ولی زایمان فرق میکنع

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه ربطی نداره منم قبلا یه سقط داشتم وتوی سقطم اصلا دردی حس نکردم ولی زایمان فرق میکنع

عزیزم چ مدت بعد سقط اقدام کردی؟ و چ مدت بعدش باردار شدی؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
من ک ن ادرار ن مدفوع نکردم دکترمم گفت خیلی تمیز زایمان کردی

چیکار کرده بودی قبلش؟چی خورده بودی؟من ترسم از زایمان طبیعی همین دفع مدفوعه خیلی خجالت میکشم

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
واقعا چه جالب  من مدام استرس اینو داشتم

منم خیلی بدم میومد از این قسمتش😁