من یکبار سقط داشتم فقط دو ساعت درد کشیدم اونم کاملا قابل تحمل بود هشت هفته بود
این به زایمان ربطی داره؟ که زایمانمم اسون باشه؟
به قول شما خوشزا باشم؟
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من بیمارستان خصوصی بودم بله ماماهمراه هم داشتم من زایمانم خییییییییلی عاای بودم از زمانیکه رفتم زایشگاه تا زایمانم دوساعت شدکلا و5تابخیه خوردم خیلی عتلی همه چی
🤣🤣🤣 بعضی هام میگن دردش قابل تحمله ولی دروغه البته بدن با بدن فرق داره
اگر قابل تحمل نبود که خانوما دوراز جونشون میمردن
دردش خیلی زیاده اما قابل تحمل
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من از وقتی که دردم گرفت خودبه خود مدام دستشویی بودم کلا معدم خالی شد موقع زایمان اصلا دستشویی نداشتم ...
واقعا چه جالب
من مدام استرس اینو داشتم
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من یکبار سقط داشتم فقط دو ساعت درد کشیدم اونم کاملا قابل تحمل بود هشت هفته بود این به زایمان ...
نه ربطی نداره منم قبلا یه سقط داشتم وتوی سقطم اصلا دردی حس نکردم ولی زایمان فرق میکنع
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏