2777
2789
عنوان

می‌خوام برم دکتر خجالت می کشم دکتر مرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 74 پست

اون انقد هر روز بیمار میبینه که اصلا به نوع پوستت توجه نمیکنه من دکتر سونوگرافی همین دو هفته پیش مرد بود شکمم رو نشونش دادم فک کنم شکم تپل با کلی موهای ریز 😄

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر کردم از روی حیا برات سخته که بدنتو ببینه، نگو چون پوستت خوب نیست سختته😂لابد اگه پوست خوبی دا ...

ارتباطش به شما؟

کلا امثال شما دنبال سوژه ای

کاربری دست دو نفر هستش ❤️
منم مثل توام ،جتی نوار قلب و سی تی قلب تا حالا نرفتم با اینکه مشکل دارم 😔

وای منم چهار سال پیش برای قلبم رفتم تنها یه دکتر خوب بود که مرد بود و الان مهاجرت کرده

اصلا نگفت لباس تو در بیار ولی دستشو کرد تو لباسم و هرجا خواست دستشو چرخوند منم مردم و زنده شدم از خجالت ولی خب اون چون دکتر بود و عادی بود براش عین خیالش نبود

شما تو شرایط اضطرار و اورژانسی بودی. تو شرایط عادی تا وقتی دکتر خانم هس از نظر شرعی هم نمیشه پیش آقا ...

نمیدونستم چی درسته چی غلط فقط اشک میریختم چون با زور دوا درمون بچه دار شده بودم🙃خدا سر هیچکس نیاره.

خوشبحالت والامن یه شب که سونو گفت بچه تو شکمت مرده برو سونو واژینال باور نمیکردم ۱۲ شب یه سونو پیدا ...

دقیقا حس بدی آدم میگیره

منم پیش اومد اورژانسی بردنم بیمارستان دکتر مرد سونو واژینال کرد جالبه چون آموزشی بود برای دانشجوهای پسرش هم توضیح میداد شوهرم هم بالای سرم بود و من های های گریه میکردم دکتر فکر میکرد از درده ولی نه

از آبرو و شرفم بود که اونجا از بین میرفت

دقیقا حس بدی آدم میگیره منم پیش اومد اورژانسی بردنم بیمارستان دکتر مرد سونو واژینال کرد جالبه چون آم ...

اره دقیقا من نصف برا بچم بود نصف برا شرایطی که بودم اشک میریختم هی پاهامو جمع میکردم ولی خب اون بچه برا ما خیلی مهم بود که شوهرمم قبول کرد انجام بدن ما تجربه کردیم انشالله هیچکس تجربه نکنه

اره دقیقا من نصف برا بچم بود نصف برا شرایطی که بودم اشک میریختم هی پاهامو جمع میکردم ولی خب اون بچه ...

دیگه قسمت نبوده

منم بارداری خارج رحمی بود

ولی چه میشه کرد

من که خیلی افسرده شدم

دیگه قسمت نبوده منم بارداری خارج رحمی بود ولی چه میشه کرد من که خیلی افسرده شدم

منم خیلی چون من به زور اون بچه رو به دست اورده بودم ۴ سال گذشته الان بچه دارم شکر ولی یادم نمیره