2777
2789

سلام دوستان من لیلام ۲۳ سالمه ۷ ساله عروسی کردم شوهرمم ۳۰ سالشه ما ۶ سالو نیمه در گیره بچه ایم هر دکتری رفتیم نتیجه نگرفتیم اخرین دکتر بهمون گفت یا تخمک اهدایی یا ای وی اف بعد از کلی تحقیق راجب اینکه کدوم کلینیک بریم و انجام بدیم من کلینیک رویان و انتخاب کردم وقت گرفتم ۲۷ آذر ینی ۳ روز دیگه باید بریم اونجا وقتمو دکتر مریم حافظی گذاشتن من یکم استرس دارم بابت اینکه ایا کلینیکو درست انتخاب کردم یا نه دفترچه سلامت یا همون بیمه سلامتو قبول میکنن یا نه اصلا محیط و دکتر و کارشون چجوریه آیا کسی رفته اونجا برای ای وی اف میشه بهم بگین ممنونم ازتون❤️

آن شاالله نتیجه بگیری و نی نی دار بشی

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو موش آزمایشگاهی نکن از همون اول برو پیش دکتر آل یاسین

این دکتر هم تو همون کلینیک رویانه من هیچ آشناییتی با دکترای کلینیک ندارم نمیدونم کدوم دکترش خوبه