2777
2789
دردش قابل تحمله؟! شنیدیم خیلیا دفع مدفوع هم دارن و میگن طبیعیه  چطور میشه جلوی این موردو گرفت ...

من خودم دفع مدفوع داشتم

اصن بهت میگن اینقدر زور بزن تا مدفوع کنی

ببین باید موقع دردات فقطططط زور بدی

زور درست ودرمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دفع مدفوع داشتم اصن بهت میگن اینقدر زور بزن تا مدفوع کنی ببین باید موقع دردات فقطططط زور ب ...

دفعه مدفوع روتخت زایمان داشتی؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
اتفاقاکاملاراسته اونایی که طبیعین این بلاسرشون میادبعدمیگن نه اینطوری نشدیم که بقیم برن گشادشن

شما اینجوری فکر کن بحثی ندارم باهاتون

و دشمنی هم باکسی ندارم که الکی بگم خوبه تا برن گشاد بشن😂قصدم اگاهیه وبس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دردش قابل تحمله؟! شنیدیم خیلیا دفع مدفوع هم دارن و میگن طبیعیه  چطور میشه جلوی این موردو گرفت ...

من از وقتی که دردم گرفت خودبه خود مدام دستشویی بودم کلا معدم خالی شد موقع زایمان اصلا دستشویی نداشتم ولی ماماها میگفتن باید مدفوع کنی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اتفاقاکاملاراسته اونایی که طبیعین این بلاسرشون میادبعدمیگن نه اینطوری نشدیم که بقیم برن گشادشن

خب بقیه گشادشن یا تنگ باشن چ سود و ضرری ب حاله ما داره؟

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)