2777
2789
عزیزم چ مدت بعد سقط اقدام کردی؟ و چ مدت بعدش باردار شدی؟

من اصلا اقدام نکردم عزیزم یکسال بعدش باردار شدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزيزم هزينه ماما و بيمارستان چقدر شد برات

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کرده بودی قبلش؟چی خورده بودی؟من ترسم از زایمان طبیعی همین دفع مدفوعه خیلی خجالت میکشم

من مث شما بودم

اما از لحظه ای ک دردم شروع شد مدام دستشویی بودم تکرر ادرار گرفته بودم

وچون از شدت درد نمیتونستم چیزی بخورم روده هامم خالی بود

ببخشید بی پرده توضیح دادم عزیزم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

یه سوال  قبل از شروع دردا کی معاینه میکنن دکترا اون موقع معاینه کنن میفهمن لگن خوبه برای طبیع ...

ببین منو دکترم 35هفتم بودمعتینم کرد بهم گفت تو ازون خوشزاهایی چ لگنی داررری عالییی

همونم شد 

من وقتی رفتم بیمارستان بستری شدم بعاینه اول ک کردن کیسه ابم ترکید وبهم گفت دهانه رحمت 5سانت بازه با اینکه من ی درد خفیفی داشتم فک نمکیردم 5سانت باشم. بعدشم درعرض يکساعت فول شدم. 

ايران براي زايمان طبيعي پدرادم رودرميارن خواهرم خارج زندگي ميكنه ميگه وقتي ميبرنت اتاق عمل ميان ميپرسن چي دوست داري بخوري هرچي ميخواي سفارش ميدي ميارن همين طوري كه زورميزني دهنت ميجنبه ميگه من ٧تانوشمك خوردم تازاييدم

من مث شما بودم اما از لحظه ای ک دردم شروع شد مدام دستشویی بودم تکرر ادرار گرفته بودم وچون از شدت د ...

ممنون عزیزم دعا کنید منم راحت زایمان کنم خیلی میترسم

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
ايران براي زايمان طبيعي پدرادم رودرميارن خواهرم خارج زندگي ميكنه ميگه وقتي ميبرنت اتاق عمل ميان ميپر ...

واااا اون لحظه اصلا چیزی نمیتونی بخوری

من ک از عالم و ادم و هرچی خوردنیه بیزار بودم فقط میخواستم راحتشم

ايران براي زايمان طبيعي پدرادم رودرميارن خواهرم خارج زندگي ميكنه ميگه وقتي ميبرنت اتاق عمل ميان ميپر ...

اینجاک من رفتم عالی بود

ماماهمراهم دهنم خرمامیذاشت همش قربون صدقم میرفت دلداریم میداد میگفت موقع دردات دست منو فشار بده

ماساژم میداد باروغن

نقاط فشاری برام میگرفت

من 2ملیون چون بیمارستان زیرنظرخیرین بود

خيلي ممنونم عزيزم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببین منو دکترم 35هفتم بودمعتینم کرد بهم گفت تو ازون خوشزاهایی چ لگنی داررری عالییی همونم شد  ...

معاینه لگن چجوریه استاتر؟؟تو همون مطب انجام میدن؟

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
ببین منو دکترم 35هفتم بودمعتینم کرد بهم گفت تو ازون خوشزاهایی چ لگنی داررری عالییی همونم شد  ...

یه سوال دیگه وقتی معاینه ات کرد دردت نیومد 

اینکه موقع رابطه درد داشته باشه طرف میشه گفت لگنش تنگه؟

پسر نازم عاشقتم  
ممنون عزیزم دعا کنید منم راحت زایمان کنم خیلی میترسم

ان شاءالله ب سلامتی عزیزم

تیکرامون تقریبا باهمه منم 9هفته و 6 روز مونده😑