2777
2789
اخه خیلی مشکلات تو دوران جنینی تشخیص داده نمیشه . یه پسره رو میشناسم دو ماهشه از وقتی بدنیا اومده رو ...

به سن ربط نداره تو هر سنی این مشکل پیش میاد

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از نظر علمی مهمترین علت سندروم دان سن بالای مادر.....تفاوت سنی زیاد برای بچه بعدا ازاردهندست ب ...

بنظر من و اکثر آدمها انسانی که تو ۲۰ سالگی مادر ۶۵ ساله ی تحصیلکرده و شاغل و پولدار داره خوشحالتر ازونیه که مادر ۴۰ ساله ای داره که در زندگیش کاری جز خانه داری و بچه داری نکرده.

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
پس حتما اونجا نوشته که دو سوم نوزادان داون از مادران زیر ۳۵ سال متولد میشن 

منم اینو خوندم از نت

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اره خیلیا دیر ازدواج میکنن درگیر کار میشن مگه چیه هر چی قسمت باشه همونه بچه مریض قسمت ادم باشه زیر س ...

آره گلم الان صاحبخونم پنجاه وشیش سالشه خانمه یه پسره هفت ساله داره بچه نابغه اس زبان انگلیسی فول سازمیزنه دهنم وامیمونه بعدچقدرخوشگله 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
به سن ربط نداره تو هر سنی این مشکل پیش میاد

توی سن زیرسی وچهارسال خیلی کمتر اتفاق میوفته بارداری بعداز سن سی وچهار سالگی خطرناکه ولی نشدنی نیس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بنظر من و اکثر آدمها انسانی که تو ۲۰ سالگی مادر ۶۵ ساله ی تحصیلکرده و شاغل و پولدار داره خوشحالتر از ...

عامو بسه توهم هر 2تاش اشتباهه 

تو واقعا فک میکنی مدرک تحصیلی مادرش تفاوت سنیو کم میکنه :/

بنظر من و اکثر آدمها انسانی که تو ۲۰ سالگی مادر ۶۵ ساله ی تحصیلکرده و شاغل و پولدار داره خوشحالتر از ...

اخرشو خوب نیومدی..چرا به خانه دارها توهین میکنی؟خانه داری و بچه داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته س

عامو بسه توهم هر 2تاش اشتباهه  تو واقعا فک میکنی مدرک تحصیلی مادرش تفاوت سنیو کم میکنه :/

مادر اگاه و باسواد و باکلاس ۶۰ سالش از ۴۰ ساله بیسواد عامی بهتره

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜

ممنونم دوست عزیز اتفاقا شاگردان من هم همینو میگن حتی خودشون میگن خانم تورو خدا یه بچه دیگه بیارید حیفه