2777
2789
منو مامان چهل سالگی زاییده انقد تو مدرسه باهوش بودم 😂😂😂

منم همین طور 

و لذت داشتن یک مادر آگاه خیلی زیاده 

مخصوصا که توی این سن غالبا رفاه  مالی هم هست 

و مادر میتونه وقت مفید بیشتری برای بچه داشته باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه مشاوره ژنتیک میگفت حتی اونایی که سنشون مناسب بارداری هست باید قبل از اقدام به بارداری بیان رژیم دارویی بگیرن تا چند ماه بعد باردار بشن . بچه برای رشد باید کلسیم ید اهن سدیم ویتامین و.... دیگه دریافت کنه از بند ناف تا رشد خوب و سالمی داشته باشه . شما خودتون تو این سن نیاز مند این یون ها و ویتامین ها هستید و توی بدنتون خیلی کمه . اگه خواستید اقدام کنید  پیش مشاور برید حتما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور  و لذت داشتن یک مادر آگاه خیلی زیاده  مخصوصا که توی این سن غالبا رفاه  ...

اره من پدر مادرمو خیلی دوست داشتم اونام قدرمو خیلی میدونستن تو مجردی کلی حال کردم عزیز دردونه بودم 😂😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

همه چیز الان بستکی به شرایط خودتون داره ، اینکه میتونید از دو تا بچه با این فاصله سنی مراقبت کنید نظر پزشکان چیه خودتون چقدر علاقه دارید به این کار و خیلی چیزای دیگه 

No reason to stay , is a good reason to go
عزیزم عرض کردم مطلبی که تو کتاب درسیمون بوده....از خودم که نمیگم ....شماهم سرچی کنید متوجه صحت حرف ب ...

لازم نیست سرچ کنم

مادرم پزشک هستند و از نزدیک با این مسایل آشنا هستم

دایی ام پزشک زنان هستند و همیشه میگن زایمان و بارداری ربطی به سن نداره اگه مراقبت پزشکی درست باشه

چرا میشه زنه 52 ساله بود یه دختر خوشگل زاییده بود اسمشم شادی گذاشتن

شما درست میگی منم چندروز قبل رفتم عکس از ریه بگیرم یه خانمی اومده بود سونوگرافی حامله بود ۳۶هفته بود خیلی خوشگلو شیک بود گفت ۵۳سالمه آی وی اف کرده بود گفت دوساله ازدواج کردم خانم مدیر ارشد یه شرکت معروفم بود 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
هیشکی خوار و برادر نمیشه

عزیزم بستگی ب جو خانوادگی داره 

من پسرعموزادم با داداشم برام فرقی نمیکنه 

و جالبه ک بدونی منو داداشم هیچوقت باهم بازی نکردیم 

شماها با خاهر و برادراتون وقت گذروندین ؟

یه مشاوره ژنتیک میگفت حتی اونایی که سنشون مناسب بارداری هست باید قبل از اقدام به بارداری بیان رژیم د ...

تحت نظرمتخصص زنان باشن اینا رو براش تجویز میکنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
الان پزشکی اونقدر پیشرفت کرده که جنین  بیمار تشخیص داده بشه

اخه خیلی مشکلات تو دوران جنینی تشخیص داده نمیشه . یه پسره رو میشناسم دو ماهشه از وقتی بدنیا اومده رو تخت بیمارستانه . ریه هاش ضعیفه .

عزیزم من مطلبی که تو روانشناسی شخصیت اتفاقا همین ترم درسیمون خوندم گفتم

توی روانشناسی شخصیت بحث ژنتیک خوندین ؟

ممکنه رشته تون رو بدونم ؟

شما درست میگی منم چندروز قبل رفتم عکس از ریه بگیرم یه خانمی اومده بود سونوگرافی حامله بود ۳۶هفته بود ...

اره خیلیا دیر ازدواج میکنن درگیر کار میشن مگه چیه هر چی قسمت باشه همونه بچه مریض قسمت ادم باشه زیر سنگم شده میشه شده سن پایین باشی

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
عزیزم بستگی ب جو خانوادگی داره  من پسرعموزادم با داداشم برام فرقی نمیکنه  و جالبه ک بدون ...

شما خواهر و برادر دارین این حرفو میزنی ما جو سالمی داریم و حتا ۲۰ سال یه جا زندگی کردیم اما با چشم خودم دیدم هیشکی هرچقدر خوب هر چقدر مهربون بازم یه جاهایی خودشو نشون میده