یه مشاوره ژنتیک میگفت حتی اونایی که سنشون مناسب بارداری هست باید قبل از اقدام به بارداری بیان رژیم دارویی بگیرن تا چند ماه بعد باردار بشن . بچه برای رشد باید کلسیم ید اهن سدیم ویتامین و.... دیگه دریافت کنه از بند ناف تا رشد خوب و سالمی داشته باشه . شما خودتون تو این سن نیاز مند این یون ها و ویتامین ها هستید و توی بدنتون خیلی کمه . اگه خواستید اقدام کنید پیش مشاور برید حتما
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین طور و لذت داشتن یک مادر آگاه خیلی زیاده مخصوصا که توی این سن غالبا رفاه ...
اره من پدر مادرمو خیلی دوست داشتم اونام قدرمو خیلی میدونستن تو مجردی کلی حال کردم عزیز دردونه بودم 😂😂
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
همه چیز الان بستکی به شرایط خودتون داره ، اینکه میتونید از دو تا بچه با این فاصله سنی مراقبت کنید نظر پزشکان چیه خودتون چقدر علاقه دارید به این کار و خیلی چیزای دیگه
چرا میشه زنه 52 ساله بود یه دختر خوشگل زاییده بود اسمشم شادی گذاشتن
شما درست میگی منم چندروز قبل رفتم عکس از ریه بگیرم یه خانمی اومده بود سونوگرافی حامله بود ۳۶هفته بود خیلی خوشگلو شیک بود گفت ۵۳سالمه آی وی اف کرده بود گفت دوساله ازدواج کردم خانم مدیر ارشد یه شرکت معروفم بود
بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
شما درست میگی منم چندروز قبل رفتم عکس از ریه بگیرم یه خانمی اومده بود سونوگرافی حامله بود ۳۶هفته بود ...
اره خیلیا دیر ازدواج میکنن درگیر کار میشن مگه چیه هر چی قسمت باشه همونه بچه مریض قسمت ادم باشه زیر سنگم شده میشه شده سن پایین باشی
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
عزیزم بستگی ب جو خانوادگی داره من پسرعموزادم با داداشم برام فرقی نمیکنه و جالبه ک بدون ...
شما خواهر و برادر دارین این حرفو میزنی ما جو سالمی داریم و حتا ۲۰ سال یه جا زندگی کردیم اما با چشم خودم دیدم هیشکی هرچقدر خوب هر چقدر مهربون بازم یه جاهایی خودشو نشون میده