2777
2789

گیج میره همش باید دراز بکشم حوصله یک کار کردن بازی کردن با بچه خواهرم رو ندارم تا میگه بیا بازی ده دقیقه بازی میکنم دیگه نمیتونم لباسام خیس میشه حتی تو سرما جوری خیس میشه انگار تو لباس شویی بوده درش آوردم 

چیکار کنم خوب بشم چی باید بخورم اگر قرص مولتی ویتامین قوی سراغ دارید بگید 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
کمخونی نداری؟

دارم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمخونی نداری؟

یعنی مال کم‌خونی هست 

یه آزمایش بده

آزمایش پارسال دادم کم‌خونی داشتم کمبود کلسیم و ویتامین دی 

یه دو ماه مصرف کردم ول کردم 

بستگی به مقدار کمبود ویتامین و آهن ، باید دارو مصرف کنی تا به حد لازم برسه.

الان چیکار کنم از این حالت در بیام 

راستش نمیدونم میزان کمبود آهن و ویتامین دی شما چقدره؟ 

میتونی دوباره آزمایش بدی؟ 

بعد ببری پیش دکتر که ببینی چه میزان دارو باید مصرف کنی. 

من خودم جدیدا آزمایش دادم و ویتامین دی و آهنم خیلی پایین بود. 

دکترم برای یک ماه نوشته : هر هفته یک قرص ویتامین دی 50 هزار بخورم. 

بعد از یک ماه دیگه ماهی یدونه ویتامین دی 50 هزار. 

آزمایش پارسال دادم کم‌خونی داشتم کمبود کلسیم و ویتامین دی یه دو ماه مصرف کردم ول کردم

پس دارو مصرف کن.بدنت خیلی ضعیف شده که واکنش نشون داده

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

کمبود آهن واقعا خستگی و بی‌حالی میاره.

حتی ریزش مو و مشکلات دیگه هم ایجاد میکنه. 

فقط باید بدونی چه مقدار کمبود آهن داری و چه قرصی برات بهتره؟ 

همچنین کمبود ویتامین دی هم باعث احساس خستگی مفرط و ضعف میشه ،

سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه ،

میتونه باعث درد در کمر و استخوان ها بشه ، 

و ... 

پس باید جدی بگیری. 

پس دارو مصرف کن.بدنت خیلی ضعیف شده که واکنش نشون داده

ممنون دوست عزیز 

همچنین کمبود ویتامین دی هم باعث احساس خستگی مفرط و ضعف میشه ،سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه ، میتونه ...

ممنون دوست عزیز 

ممنون دوست عزیز

خواهش میکنم ، سلامت باشین. 💚

از خوراکی های طبیعی که آهن یا کلسیم یا ویتامین دی رو تا حدی بتونه تأمین کنه هم میتونی استفاده کنی. 

در کنارش قرص های لازم رو هم بخور تا إن شاءالله زودتر سرحال بشی. 🌸