2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 85 پست
شما چرا؟

بخاطر اینکه آدم اشغالیم برا اینکه دستم نمک نداره 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
از خودم از این دنیا از خدا از همه چی از این اشکای لعنتی ک الان دوساعته بند نمیاد اشغالترازمن هیجا نی ...

این حرف و نزن تو بنده ی خدایی و مورد لطفش واقع شدی خدارو برای این تلنگری که بهت خورده شاکر باش تو الان دلت گرفته پاشو وضو بگیر و نماز بخون سبک میشی

هرچه هستم خدایم داند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه آدم اشغالیم برا اینکه دستم نمک نداره 

چرا اشغالی  مگه چیکار کردی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من اتفاقا هفته ی پیش دوتا دوست ترنس رو دیدم تو خیابون پسر بودن با روحیات دخترونه اصلاااا حتی نگاه اض ...

دقیقا من یکی دوسال پیش ی ترنس تو مترو دیدم خداشاهده اصلا اون موقع نمیدونستم ترنس چیه فک کردم اقاهه ادا درمیاره با شوهرم نگاش میکردیم خدا منو ببخشه ولی الان ک میدونم چی ب چیه عمرا اگ نگاه اضافی ب طرف بکنم اونام ی ادمای عادین مث ما حق زندگی عادی دارن 

این حرف و نزن تو بنده ی خدایی و مورد لطفش واقع شدی خدارو برای این تلنگری که بهت خورده شاکر باش تو ال ...

بخدا ک ادم کثافیتم آدمی ک هیچ نقشی تو انتخاب خانوادش نداشته الان باید از همه حرف بشنوه 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
چرا اشغالی  مگه چیکار کردی

ب خاطر اینکه خانواده ندارم همش باید حرف بشنوم

عزیزمن این جامعه به همه میخندن مسخره میکنن دست میندازن مجردباشی یچیز میگن متاهل باشی یچیز میگن دخترباشی یه متلک بارت میکنن پسر باشی یچیزدیگه ....... بگیر برو تا اخرش ، تااونجا که بشه عقدهاشونو خالی میکنن سر همدیگه ، ادم باید یه گوشش درباشه یه گوشش دروازه ، تلاشتو بکن که راهی بشی بری تا ازشر این جماعت نادون خلاص شی

ب خاطر اینکه خانواده ندارم همش باید حرف بشنوم

انقد محکم باش که جلوشون بایستی 

چرا ضعف نشون میدی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
انقد محکم باش که جلوشون بایستی  چرا ضعف نشون میدی

جلو کی بایستم جلو حقیقت جلو شوهرم جلو کنایه های مردم 

انقد محکم باش که جلوشون بایستی  چرا ضعف نشون میدی

جلو کی وایستم جلو هرزه بازیای اجیام جلو اشغال و معتاد بودن بابای کثافیتم جلو حیوون بودن مامانم جلوی خدا ک همه ی اینا را دید ولی بازم دلش ب حالم نسوخت

جلو کی بایستم جلو حقیقت جلو شوهرم جلو کنایه های مردم 

من از جریانت خبر ندارم که  عزیزم