2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 85 پست
جلو کی وایستم جلو هرزه بازیای اجیام جلو اشغال و معتاد بودن بابای کثافیتم جلو حیوون بودن مامانم جلوی ...

تو خوب باش ب جهنم 

هرکیو میزارن تو قبر خودش 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خوب باش ب جهنم  هرکیو میزارن تو قبر خودش

مردم این چیزا رو نمیفهمن متاسفانه میگن توام از همون خانواده ای

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

متاسفانه هنوز تو جامعه به طور کامل جا نیفتاده،واسه همون بعضیا مسخره میکنن

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
مشکلت چیه

هیچی ببخشیدا عزیزان ک ناراحتتون کردم شب بخیررر

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

فقط دعا کنید تا صبح زنده نمونم الهی امین

کاش جای تو بودم

هیچ وقت این دعا رو نکن هیچ وقت نگو کاش جای تو بودم اشکام با این حرفت بیشتر شد جای من بودن خیلی سخته 

اهمیت نده ب نظر ادم های نفهم            خودکشی بدترین و اشتباه ترین کاره    عذاب اون دنیاش هم تموم شدنی نیست...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
صبرکن خو کجامیری

میرم ب فکر مرگ فردام باشم