دوستان به عنوان یک ترنس میگم همه راه ها رو رفتم جامعه خنده تحویلم داد اگه یه وقت یکی مثل منو دیدین درکش نکنید ولی به خنده هاتون و عکس العمل تون فکر کنید ک اون خودش چه زجری میکشه یکی از همین شبا از دست خنده ها و پچ پچ ها خودمو راحت میکنم کسی هم ندارم برام عزادار بشه فقط خواهش میکنم زود قضاوت نکنید
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
برا اینکه آدم اشغالیم برا اینکه ب فکر کشتن بچه تو شکمم افتادم خاک تو سرم ک لایق مادرشدن نبودم کاش خد ...
الان بارداری
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
برا اینکه آدم اشغالیم برا اینکه ب فکر کشتن بچه تو شکمم افتادم خاک تو سرم ک لایق مادرشدن نبودم کاش خد ...
چرا با شوهرت مشکل پیدا کردی،
آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره
از خودم از این دنیا از خدا از همه چی از این اشکای لعنتی ک الان دوساعته بند نمیاد اشغالترازمن هیجا نیس کاش بمیررررم
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
دوستان من به آخر خط رسیدم امروز تو دانشگاه جلو ۴۰ نفر فهمیدم کسی برای من ارزش قائل نیست همه دنبال معمولینمن زیاد تو این شرایط قرار گرفتم ولی امروز فهمیدم یه ترنس یک شوال فقط راه نجاتش مرگه درد خودش کمنیس بقیه هم ... دنبال حلالیت نیستم ولی امیدوارم سر ناموسشون بیاد سر بچه های اونی که عذاب میده بیاد
چه ترنس باشید چه نباشید مردم برای همه حرف و خنده دارند!!!
پس بهتره اصلا اهمییت ندین!
زبان مردم هیچ وقت بسته نمیشه.
نگاه مردم هم هیچ وقت دست بردار نیست.
سنگ پا قزوین باشید.
مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاریها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد.