2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 85 پست

شما چرا اهمیت میدی به حرف مردم؟شما که مشکلتو درک کردی  و میدونی باید تغییر کنی چرا باید به حرف چند تا نادون و خاله زنگ ناراحت بشی؟

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چبشده

هیچی عزیزم بیخیال 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
برا اینکه آدم اشغالیم برا اینکه ب فکر کشتن بچه تو شکمم افتادم خاک تو سرم ک لایق مادرشدن نبودم کاش خد ...

الان بارداری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
برا اینکه آدم اشغالیم برا اینکه ب فکر کشتن بچه تو شکمم افتادم خاک تو سرم ک لایق مادرشدن نبودم کاش خد ...

چرا با شوهرت مشکل پیدا کردی،

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
کاش میمردمو و امشبو تجربه نمیکردم ک ب فکر کشتن بچه تو شکمم باشم خاک تو سرمن الهی زبونم لال بشه خاک ع ...

چیشده اخه تو چرا خودتو میکشی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
این چه حرفیه؟ چی شده گلم ؟ از چی ناراحتی؟

از خودم از این دنیا از خدا از همه چی از این اشکای لعنتی ک الان دوساعته بند نمیاد اشغالترازمن هیجا نیس کاش بمیررررم 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

دوستان من به آخر خط رسیدم امروز تو دانشگاه جلو ۴۰ نفر فهمیدم کسی برای من ارزش قائل نیست‌ همه دنبال معمولینمن زیاد تو این شرایط قرار گرفتم ولی امروز فهمیدم یه ترنس یک شوال فقط راه نجاتش مرگه درد خودش کم‌نیس بقیه هم ... دنبال حلالیت نیستم ولی امیدوارم سر ناموسشون بیاد سر بچه های اونی که عذاب میده بیاد

من یک ترنسم 
الان بارداری

اره😢😢😢

من اتفاقا هفته ی پیش دوتا دوست ترنس رو دیدم تو خیابون پسر بودن با روحیات دخترونه اصلاااا حتی نگاه اضافه هم نکردم دیدم و رد شدم والسلام.

چرا چون اگاهی دارم چون میدونم مشکلشون چیه ولی اونیکه پچ پچ میکنه میخنده از نااگاهیشه شما به دل نگیرتقصیر صدا سیماس تقصیر اموزش مملکت ماس. 

تظاهر میکنم به زندگی کردن
چرا با شوهرت مشکل پیدا کردی،

ن کلا از خدا شاکیم 

درود

چه ترنس باشید چه نباشید مردم برای همه حرف و خنده دارند!!! 

پس بهتره اصلا اهمییت ندین! 

زبان مردم هیچ وقت بسته نمیشه.

نگاه مردم هم هیچ وقت دست بردار نیست.

سنگ پا قزوین باشید. 

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد.