2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت ميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان برا شروع من چه كنم ؟ الان خوش اخلاق بشم چون باهم حرف نميزنيم ؟ بعدش چه كنم؟ هر روز كه پاميشم با ...

نه اول از هرکسی ناراحتی بنویس روی کاغذ که چرا ناراحتی هرچی توی دلته بنویس بعدش که تموم شد مچاله کن بنداز سطل زباله اروم میشی علم ثابت کرده آروم میشی اولین قدم

دومیش 

تموم کن هرچی دیگه کینه و ناراحتی و دعوابوده چون فعلا با گفتنش تنش میفته توی زندگیت پس نگو 

در عوض کاملا زن خوش اخلاقی باش 

انقدر قربون صدقه همسر برو تا ازت یاد بگیره 

اونم قطعا خسته شده میدونی چیه ما دخترا هم پدر مادرمون و دوست داریم حتی اگه رفتار اشتباه کنن باز دوسشون داریمو نمیخایم رفت و امد نکنیم پسرا هم همینن یکم شدیدتر 

با همسرت آشتی کن

و حتما در روز نفسهای عمیق بکش

فکر بد فکر ناراحت کننده اومد ذهنت فقط حواستو پرت کن بگو ب فکرت که برو از ذهنم بیرون

وقتی شوهرت خطایی میکنه  توروناراحت میکنه چیکار میکنی ؟

شوهر من  تنها خطاش تو زندگي همين هست كه كم توجهه و ابراز محبت كلامي نداره 

و خودشم قبول نداره كه بايد كلامي محبت كنه 

اگه تو جمع بي توجههي كنه بعدش تو خونه با عصبانيت بهش ميگم 

گاهي هم كم محلي

واي خدايا چقدر خوب راهنمايي ميكني عزيزم  از حرفات اسكرين شات ميگيرم كه هر روز نگاه كنم

باور کن زندگی خیلی قشنگ ترازین حرفاس 

پدر من خانواده شو میپرستید حتی اگه مامانمو ناراحت میکردن

مامان من همیشه سیاست داشتو هیچی نمیگفتو خوبی میکرد

الان که خب دیگه بیست سال از زندگیشون میگذره بابام مامانمو میپرسته و همیشه میکه تو خوب بودی تو خانومی میکردی 

ولی این حرفو هیچ وقت بیست سال پیش نمیگفت ولی قطعا اون موقع هم میفهمید خب قبول کن بعضی مردها غد هستن قطعا نمیگن چون افکارشون اینه که شاید زن پرو بشه ولییییییییی میفهمن

خب مثل اینکه خیلی باید کامل بهت توضیح بدم. زوجین موفق چکارمیکنن؟ زوجین توزندگیشون پذیرش دارن. اشتباهات همدیگرو میپذیرن.تمام خواسته های هم رو میدونن. ریز ب ریز رو. وقتی ب مشکلی میخورن و بحثشون میشه ب هیچ عنوان بهمدیگه توهین نمیکنن،گذشته و اشتباهات  قبلی همو ب روی  هم نمیارن

توام میتونی  اگه توی جمع میخای همسرت بهت توجه کنه حالا حواسش نیست با بلد نیست تو بهش توی جمع ...

به خدا حرفات طلاس همه رو اسكرين ميگيرم 

عزيزم چقدر دلم ميخواد هرروز تو همين تاپيك يه جمله اي چيزي بگي 

اخه ميترسم يادم بره دوباره بشم همون ادم قبلي 

چون تا حالا خيلي تصميم گرفتم عوض بشم ولي نميدونستم چه جوري 

به خدا حرفات طلاس همه رو اسكرين ميگيرم  عزيزم چقدر دلم ميخواد هرروز تو همين تاپيك يه جمله اي چ ...

هروز ب این تاپیک سر میزنم 

یادت نمیره 

تو میتونی بهترین خودت باشی 

چرا که نه؟