2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت ميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 98 پست

هفتاد درصد مشکلات زنوشوهرا بخاطر اینه ک  بلدنیستن باهم حرف بزنن. و سی درصد باقی مانده هم اینه که مسائل و خواسته  هاشونو  نمیشینن  ریز ب ریز بهم بگن. پذیرش و درک متقابل نداااااااارن. 

چه كنم درمانده شدم ديگه

زیاد بحث نکن از چیزی دلخور میشی بگو وقتی میگم زیاد بحث نکن یعنی اگه خدایی نکرده مشکلی یا چیز جدی پیش امد اون موقع بحث کردی حرفت برو داشته باشه نه اینکه دائم بحث کنی البته اینکه توقع داری اون بیاد پیشت و ناز بکشه به نظرم طبیعیه چون زن واقعا لطیفه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا میتونی منی که این حرفو میزنم خودم دختر بسیار مغرور و یکدنده بودم مامانم خیلی روم کار کرد که اشت ...

خوش به حالت ، اميدوارم كه بتونم 

اين خيلي بده كه ما سر هيچ و پوچ دعوا ميكنيم 

ما مشكل خاصي نداريم تو زندگي ، بزرگترين مشكلمون اينه كه شوهرم بلد نيست ناز بكشه و قربون صدقه بره&nbs ...

وای وای کینه بزرگترین دشمن انسان

پایه و اساس همه ی مریضی ها 

واقعا خواهرانه میگم کینه رو از دلت بیرون کن تا مریض نشی 

فراموش کن دعوایی که ده روز پیش کردی 

ول کن دنیا ارزش این حرص و جوش هارو لاااقل نداره ارزش اینکه خودت خدایی نکرده بد مریض بشی رو نداره 

با خانواده ش همیشه خوب باش تا تاج سر همسرت بشی حتی اگه بدن

مطمئن باش کم میارن تو خوب باش ب دور از کینه 

و اینکه همسرت مدلش نیست قربون صدقه ت بره نمیتونه یاد نگرفته بلد نیست تو قربون صدقه ش برو بزار یاد بگیره

راهش فقط تمرین کردنه دوستم _تمرینه صبر یا ب اصطلاح دندون رو جگر گزاشتن از چیزای کوچیک شروع کن تا ب بزرگ برسی _متاسفانه منم اینجور بودم _ی چیزی میشد انقدر تو ذهنم پیچش میدادم تا اخرش تحمل نمیکردم و مینداختمش بیرون و دعوا و جنگ اعصاب _شوهر منم بدتر از من داد و بیداد _اما الان بعد هشت سال زندگی یاد گرفتم هر کسی هر حرفی ارزش نداره اعصابمو خورد کنه دایورت میکنم فلان چیز پسرم😁

خوش به حالت ، اميدوارم كه بتونم  اين خيلي بده كه ما سر هيچ و پوچ دعوا ميكنيم

اصلا ارزش نداره سرتو میچرخونی  میبینی پیر شدی و عمر گرانبها فقط صرف دعوا و کینه هدر رفته

خوش باش

فقط خوش باش

گریه چروک های دور چشمتو زیاد میکنه ی زن با سیاست گریه نمیکنه محکم هست

گریه نکن نزار عادی بشه

وای وای کینه بزرگترین دشمن انسان پایه و اساس همه ی مریضی ها  واقعا خواهرانه میگم کینه رو از د ...

اخ كه داغ دلم تازه شد ، به خدا تيروييد عصبي گرفتم ، باور كن روزي هزار بار اينا رو به خودم ميگم 

ولي نميتونم فراموش كنم 

مشكل اينه هر دفعه من فقط ميخوام با شوهرم حرف بزنم ولي اون جبهه ميگيره تبديل ميشه به دعواي بزرگ

اخ كه داغ دلم تازه شد ، به خدا تيروييد عصبي گرفتم ، باور كن روزي هزار بار اينا رو به خودم ميگم  ...

خب نگو‌بخش میبینی اخرش دعواس نگو

عصبانی هستی از هرچیزی بنویس روی کاغذ هرچی که ناراحتت کرده بنویس روی کاغذ بعدش کاغذو بنداز سطل زباله اروم میشی

وقتی میبینی با همسرت حرف میزنی دعوا میشه نزن یکسال درین‌مورد موضوع ها حرف نزن 

اصلا خودتم نبین رفتارای بد رو فک کن همسرت قبول کرد حرفتو اخرش چی میشه؟

ول کن عزیزم زندگی تو بخاطر ادم های دیگه خراب نکن 

بخاطر بچه ت 

بچه ها خیلی معصومن گناه دارن

اصلا ارزش نداره سرتو میچرخونی  میبینی پیر شدی و عمر گرانبها فقط صرف دعوا و کینه هدر رفته خوش ب ...

الان برا شروع من چه كنم ؟ الان خوش اخلاق بشم چون باهم حرف نميزنيم ؟ بعدش چه كنم؟ هر روز كه پاميشم بايد به خودم بگم دنيا ارزش نداره 

حرفات كاملا درسته ، انقدر اشك ريختم كه ديگه اشكم اثر نداره

نه گریه نکن عزیزم من میفهمم چقدر ماها دل نازکیم چون خودم خیلی دل نازکم البته متاهل نیستم اما درست میشه ایندفه عادی باش بزار اون بیاد دیگه از بعد از این قضیه رو کارات کار کن بعد سعی کن جلوش خوب باشی منظورم غر نزنی بخندی شوخی کنی نمی گم همیشه اینجوری باش آدم نمیتونه همیشه همش بخنده یا همیشه شاد باشه اما رو این چیزا کار کن کمکت می کنه بعد بهشم بگو من دوست دارم مشکلی پیش میاد حل بشه و ناراحتی بینمون نباشه چون باعث میشه بهم نزدیک نباشیم بگو دوست دارم کدورت رفع شه بره اینا رو حتما بگو وقتی نشستید صحبت می کنید اخرشم خواستی بغلش کن

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
خب نگو‌بخش میبینی اخرش دعواس نگو عصبانی هستی از هرچیزی بنویس روی کاغذ هرچی که ناراحتت کرده بنویس رو ...

واي خدايا چقدر خوب راهنمايي ميكني عزيزم 

از حرفات اسكرين شات ميگيرم كه هر روز نگاه كنم