2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره وقتی فکر میکنم پدرمادرم تو عمرشون مسافرت نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 48 پست
نه بابا ماشین نیس پول نیس همیشه لباسای بقیه رو میپوشیدم گهگاهی میخریدن لعنت ب بی پولی

الان که ازدواج کردی شوهرت ماشین نداره ؟من نمیدونم کجایین نزدیک مشهدین اسکان های زائر سراها هست که ارزون و خوبه و شهرای دیگه هم مسافر خونه یا تابستون تو چادر ...غذا هم ک میتونین با خودتون ببرین درست کنین انقدر واقعا هزینه ای نداره 

خبری نیست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطش جور نیس خواهرم سفر و دوست نداره مامانم به هوای اون هیچ کجا نمیره بعد که من میرم دلش میخاد

خاهرتو ولش مامانتو ببر

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
من تازه ازدواج کردم هنوز مسافرت نرفتم تو متاهلی

فکر کنم اشتباه بوده که ایموجی خنده گذاشتی خیلیا اشتباه برداشت کردن از جمله من ...منظورت این بوده که ناراحتی که این اوضاع هست ولی مشکلی با خانواده ات نداری و دوست داری ببریشون سفر ..

خبری نیست. 

الان که ازدواج کردی شوهرت ماشین نداره ؟من نمیدونم کجایین نزدیک مشهدین اسکان های زائر سراها هست که ار ...

شاید باورتون نشه بابام درامدش شاید بزور 10 تومن باشه با وجود سه بچه اونم قسط و کرایه و کرایه ماشین و خرج خوراک... حالا من ازدواج کردم 

فکر کنم اشتباه بوده که ایموجی خنده گذاشتی خیلیا اشتباه برداشت کردن از جمله من ...منظورت این بوده که ...

ناراحتی چیه میترکم 

خدارو شکرررر خوبه شوهرم کار میکنه واسم. پدرم واسه چهار نفر

خب خوبع خداروشکر

زندگیت رو بکن

مسافرتتم برو

نگران زندگی پدر و مادرت هم نباش اونا به قدری که تو اذیت میشی اذیت نمیشن

شاید باورتون نشه بابام درامدش شاید بزور 10 تومن باشه با وجود سه بچه اونم قسط و کرایه و کرایه ماشین و ...

کجا زندگی میکنین ؟شهربزرگ ؟آخه ده تومن واقعا درک میکنم خیلی کمه ماهی اونم سه تا بچه ...امیدوارم این اوضاع درست بشه ..خیلی اوضاع مردم بد شده فقط داریم با سیلی صورتمون رو سرخ نگه میداریم 

خبری نیست.