نه بابا ماشین نیس پول نیس همیشه لباسای بقیه رو میپوشیدم گهگاهی میخریدن لعنت ب بی پولی
الان که ازدواج کردی شوهرت ماشین نداره ؟من نمیدونم کجایین نزدیک مشهدین اسکان های زائر سراها هست که ارزون و خوبه و شهرای دیگه هم مسافر خونه یا تابستون تو چادر ...غذا هم ک میتونین با خودتون ببرین درست کنین انقدر واقعا هزینه ای نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر کنم اشتباه بوده که ایموجی خنده گذاشتی خیلیا اشتباه برداشت کردن از جمله من ...منظورت این بوده که ناراحتی که این اوضاع هست ولی مشکلی با خانواده ات نداری و دوست داری ببریشون سفر ..
شاید باورتون نشه بابام درامدش شاید بزور 10 تومن باشه با وجود سه بچه اونم قسط و کرایه و کرایه ماشین و ...
کجا زندگی میکنین ؟شهربزرگ ؟آخه ده تومن واقعا درک میکنم خیلی کمه ماهی اونم سه تا بچه ...امیدوارم این اوضاع درست بشه ..خیلی اوضاع مردم بد شده فقط داریم با سیلی صورتمون رو سرخ نگه میداریم