2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت ميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 98 پست
مرسي عزيزم كه انقدر خوش قولي  خدا رو شكر  از ديروز تا حالا دارم اگاهانه رفتار ميكنم

زندگی فقط با سیاست های زن قشنگتر پیش میره 

مطمئن باش روز ب روز موفقتر میشی و همسرت عاشقانه تر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔹

💕حرف هايی که ترجیحا نبايد به مرد گفت :  

مردها حساستر از زنها عكس العمل نشون ميدن

چيزهايي هستن كه برای يه زن خيلی طبيعی و عادی ان، ولی شنيدنش مو رو به تن يه مرد راست ميكنه

داری به چی فكرميكنی؟

اين از اون سوالهاييه كه مردها دوست ندارن بشنون و در واقع هيچ جواب قانع كننده اي هم براي شما ندارن.

من چاقم؟

خودمونيم، خانومهاي محترم. واقعاً بايد جواب اين سوال رو چي بده؟ حتي اگه بگه نه، شما احتمالاً باور نميكنين.

دوستام_ميگن...

خب احتمالاً ميدونه كه الان تو جمع دوستات، يه جرياني بر عليه اش برقراره! تازه اصلاً دوست نداره كه با دوستات راجع بهش حرف بزني، مگه راجع به توانايي هاي خوبش تو تخت خواب!

خسته ای؟"

كلاً سوالهايي كه باعث بشن فكر كنه تو بهش شك كردي!

چرا دير کردی كجا بودی؟"

حواست باشه كه وقتي اين رو ميگي احساس ميكنه داري كنترلش ميكني. اگه ميخواي براي كنجكاوي ات جواب پيدا كني بهتره بپرسي: امروز چطور بود؟ عصر خوبي داشتي؟

موهات ريخته؟

مردها هميشه از اينكه موهاشون رو از دست بدن وحشت دارن. احتمالاً اين سوال باعث بشه كه همه هفته آينده رو جلوي آينه سر كنه 

🔹 💕حرف هايی که ترجیحا نبايد به مرد گفت :   مردها حساستر از زنها عكس العمل نشون مي ...

عاليييييي 

يعني عاشقتم 

من واقعا ميخوام رويه ام و تغيير بدم 

ممنون كه كمكم ميكني 

حرفات برام معجزه ميكنه

عاليييييي  يعني عاشقتم  من واقعا ميخوام رويه ام و تغيير بدم  ممنون كه كمكم ميكني&n ...

خواهش میکنم 

کتابم زیاد بخون خیلی تاثیر داره نمیدونم روابطت با بچه ت چه جوریه ولی تربیت بدون فریادو بخون خیلی ب صبوریت کمک میکنه توی زندگیت کلا

دیر فهمیدیم... حکمت بازی قایم باشک این بود که اگر چه میدانی حق با توست!!!  مدتی بشمار ...

لايك داريييييي عزززززززيزم 

خدارو شكر روابط حسنه شده 

ولي من تصميم جدي دارم حساسيت هاي گذشته رو كنار بذارم 

به قول شما چشممون و ببنديم و نديد بگيريم 

لايك داريييييي عزززززززيزم  خدارو شكر روابط حسنه شده  ولي من تصميم جدي دارم حساس ...

دقیقا همینه دیرتر پیر میشی

هرچیزی از خانواده همسر دیدی فک کن ندیدی بگذر با ی لبخند

وب خدا بسپار نتیجه شو ب زودی میبینی 

تا میتونی ب همسرو بچه ت عشق بورز اصلا از خانواده همسرت پیش همسرت انتقاد نکن 

🔹

💕"ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ ﺯﻭﺩ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻨﯿﺪ!"

🍃 ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻫﯿﭻ ﻓﺮﺩﯼ، ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻣﻄﻠﻖ ﻧﯿﺴﺖ. ﻫﻤﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪگشان ﺩﺍﺭﻧﺪ. ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽﻫﺎ، ﺑﺪﯼﻫﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ.

👈 ﺑﺮﺧﯽ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺁﺩﻡﻫﺎ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺎﺭﯼ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ. ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻫﻤﺴﺮ، ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺭﺍ ﺩﺭﮎ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻭ ﺷﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﺧﻮﺩ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻗﺪﺭﯼ ﻣﺸﻐﻠﻪ ﻭ ﺩﻝ ﻣﺸﻐﻮﻟﯽ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﮐﻪ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ . 

✅ ﺩﺭ ﭼﻨﯿﻦ ﻣﻮﺍﻗﻌﯽ، ﺧﯿﻠﯽ ﺯﻭﺩ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻨﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﻤﺘﺮ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺮﺩ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻌﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﻭﺳﺖﺗﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﯾﺎ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ!sh