2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت ميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 98 پست

پنج دقیقه نوبتی حرف میزنن. اول  یکی صحبت کنه پنج دقیقه اش تموم شد بعدی حرف بزنه. باید شخصیت همسرتو بدونی وقتی ناراحتو عصبیه سکوت کنی اروم میشه یا حرف بزنی اروم میشه. هیچ وقت تودعوا کل نکنید.لجبازی نکنید. اگرمیخوای سعی کنی دعوارو ببری ،اینوبدون ک تونبردی ،دراصل باختی. تورابطه باهمسرت نباید غرورداشته باشی، کاملا غرور رو کنار بزار. تودعواهاتون واس اینکه دعوا زود اتیشش خاموش شه اگه خطاهم ازتو نبوده بگو حق باتوعه راست میگی من اشتباه کردم، زمان بده اروم شه. بعد اینکه اروم شد برو باهاش صحبت کن. شروع صحبتت چجوری باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول نمیری سراصل مطلب . دوتاازش تعریف کن ،مثال: ازاینکه تورو اینطور میبینم خیلی ناراحتم. دوس ندارم قلبت برنجه. من ب نوبه خودم معذرت میخوام . توعزیزترینو مهربونترین کس منی . بهت افتخار میکنم ، حالا ازدستش ناراحتی ،نگو تومنو ناراحت کردی ،بگو من از این رفتارت ناراحت شدم.  کاش بشه دیگه اینحرفو ب من نزنی،یا کاش بشه دیگه اینکارو نکنی  چون خیلی دلم میشکنه. بعدشم مطمئنم ازت عذرخواهی میکنه. و توهم ببخشش و دیگه فراموش کن کشش نده. اگه عذرخواهی نکرد باهاش قهرنباش ، بگو خودم قهرم دلم ک قهر نیست. 

اول نمیری سراصل مطلب . دوتاازش تعریف کن ،مثال: ازاینکه تورو اینطور میبینم خیلی ناراحتم. دوس ندارم قل ...

درست ميگيد ولي چقدر سخته وقتي ناراحتي قربون صدقش بري و ازش تعريف كني 

من واقعا بايد رو خودم كار كنم 

درست ميگيد ولي چقدر سخته وقتي ناراحتي قربون صدقش بري و ازش تعريف كني  من واقعا بايد رو خودم كا ...

چون اگه همون اول حالت تهاجمی داشته باشی ، اونم سعی میکنه ازخودش دفاع کنه و اصلا پای حرفات نمیشینه. باید اول زمینه روبرای صحبت اماده کنی.

چون اگه همون اول حالت تهاجمی داشته باشی ، اونم سعی میکنه ازخودش دفاع کنه و اصلا پای حرفات نمیشینه. ب ...

اره هميشه همينه ، اون حالت تهاجمي ميگيره و اصلا نميفهمه من چييييي مييييگم

هیچ وقت توجمع زیاد ب شوهرت نچسب و انتظارنداشته باش که جلو بقیه قربون صدقت بره. چون اینکاراولا چهره ی لوسی داره و اینکه دورتون فقط حسود جمع میکنید. اما طوردیگه ای میتونید توجمع ابراز عشق کنید.

مثلا ب هم گاهی نگاکنید و لبخند بزنید. و توجمع های دوستانه  شوهرتو باپسوند جان خطاب کن مثلا رضا جان. توجمع های غریبه اقارضا . و جاهای عمومی  مثلا فامیلیشون رحیمی هست بگو اقای رحیمی. اینا خیلی مهمه.

مثلا ب هم گاهی نگاکنید و لبخند بزنید. و توجمع های دوستانه  شوهرتو باپسوند جان خطاب کن مثلا رضا ...

من از اول زندگي خيلي بسياست بودم ، يعني شوهرم و مثل دوست ميدونستم ولي اشتباه كردم 

وقتی از چیزی ناراحتی و شوهرت ازسرکاربرمیگرده قیافه اتو  داغون نشون نده. بالبخند بهش خوشامدبگو و ببوسش و ازش با ی چای یا نوشیدنی دیگه پذیرایی کن. تاخستگیش دربیاد.موقع شام باهم بحث نکنید اینجوری شامو ب کام هم تلخ میکنید.

هرگز توجمع اگه خطای عملی یاکلامی ازهمسرت دیدی توجمع شوهرتو ضایع نکن یا دعوانکنید خودتونو سوژه نکنید. صبورباش وقتی اومدید خونه باارامش صحبت کنید همونجور ک گفتم.