2777
2789

من دیروز سقط کردم دیشب از بیمارستان اومدم خونه مادرم،

امروز صبح رفتم خونه لباس بردارم فقط سربرگشت همسرم منو رسوند خونه

ازبیمازستان مدام اصرار داشت بیام خونه مامانم 

داخل ماشین که ما رو رسوند من یادم رفت از ابمیوه های ملاقات برا خودش و دخترش بفرستم امروز تو ماشین ازم گله کرد و هر چی بهش توضیح دادم حالم بد بود و فلان مهم نبود براش 

بهش گفتم میتونی برام روغن حیوانی یکم بیار ، نصف جیگر بگیر خونریزیم زیاده ، زنگ زد میگه مامانت اینا باید عقلشون بکشه برات بخرن گفتم اگه به خودم نرسم بعد نمیتونم بچه دار بشم میگه بس بود همین یه بار ☹️

میگم همه میان بهم سر میزنن تو هم یه سر بیا با شوخی و خنده میگه مال بد بیخ ریش صاحبش 

شب خونریزیمم که بهش گفتم از بیمارستان بیا منو ببر گفت من الکی همش علاف دکترا میکنمش و خودم با ماشین برم یا بابام منو ببره 

توی بیمارستانم گفت حالا که میگن سقط دیگه منو علاف نکن سقطش کن بزور بچه رو نگه ندار ...

دلداری یا یه تماس پیامک هیچی بهم نداد 

نسخه دارو هامو برام فرستاد بابام بگیره دیشب رو نشدم به بابام بگم امروز صبح به همسرم  گفتم بگیر منت گذاشت که بابات نمیتونه بخره و فلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر با التماس باهاش حرف میزنی 

بگو بچه تویه هزینه هاشم باید دی خانوادم وظیفه ای ندارن 

الانم هرکار کردن لطفشون بوده 

ازین بی مسئولیت دیگه بچه نیار برا چیته میخوای اونم بدبخت کنی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خیییلی بیشعوره . مطلقه بود ؟

اره 

حالا همین ادم دلش واسه دخترش میره ، پارسال چند روز بستری شد مخصوص جیگر و کلی خوراکی مقوی براش خرید واسه من اینطوریه 

باردار هم که شدم همین بود ...

وای من یه رفتار میبینم داغون و روانی میشم چجور این همه حرف رو تحمل کردی به من غریبه الان کلی فشار ا ...

کل زندگیم اینطوری بود 

دلم خیلی شکسته خونه مامانم نمیتونم حتی یه قطره اشک بریزم