2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگم که مهر و تسبیح و جانماز و چادر داریم قران داریم 

بنا به دلایلی چند جای خونه ایت الکرسی زدم  همین دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه ۱۰ نفری سوال کردن که یعنی چی و واضح تر صحبت کنین شما هم همش همون کلمات و جملات رو می نویسین. گفتن خودتون چی که جواب ندادین. گفتن یه مثال بزنین که بازم جواب ندادین.

چی بگیم خوب؟

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

یه ۱۰ نفری سوال کردن که یعنی چی و واضح تر صحبت کنین شما هم همش همون کلمات و جملات رو می نویسین ...

یعنی خیلی گنگه تو معماری خونتون تو وسایل خونتون تو رفتار و سبک زندگی تون چه نشونه ای هست از اعتقادات تون؟

مثلا تو کتابخونه تون کتاب ادعیه و قرآن و نهج البلاغه دارید 

تو مهمونی و دور همی فامیلی محرم و نامحرم و ... رعایت می کنید

مهر و تسبیح و جا نماز و تابلو های با مضمون مذهبی دارید

و موقع اذان به نماز می ایستید 

نوع پوشاکتون الگوی خاصی داره 

معماری و نوع طراحی  خونتون نشونه هایی از  اعتقادتون داره(قدیم خیلی این بیشتر بوده تو خونه ها و هنوزم قبله تو طراحی خونه ها لحاظ می کنن خیلی ها)

غذاهای به خصوصی می خورید و غذایی هست که نمی خورید

انگشتر عقیق و فیروزه و... دست می کنید 

و ..‌‌‌

یعنی خیلی گنگه تو معماری خونتون تو وسایل خونتون تو رفتار و سبک زندگی تون چه نشونه ای هست از اعتقادات ...

خوب سخت بود که سوال پرسیدیم دیگه. تو ذهن شما زندگی نمی کنیم که ببینیم منظورتون چیه. با این مثال ها واضح شد. ممنون

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

تابلو آیات قرآن/زیبایی تو معماری اسلامی خیلی مهم بوده خونه ی ما قدیمیه سقف خونه گچ بری داره/کف خونه و پله های داخلی بین طبقه ها مرمره/در داخلی بین طبقه ها شیشه های رنگی داره/آشپزخونه کاشیکاریه/پنجره های رو به حیاط بزرگه از نزدیکی سقف تا زمینه(نور گیری خوبی داره)/کتابخونه که توش کتاب های دعا وقرآن و...هست/سرویس بهداشتی پشت خونه ست

رعایت بقیه چیزام که درکنار اینا