کجا من گفتم زمین بشینید؟ !!! پرسیدم تو خونه زندگی تون و سبک زندگی،تون چه نشونه و علامتی از مس ...
اسی جان مهم نیست نشانه مسلمون بودن توی اثاثیه خونه باشه مهم توی رفتار و ذهن و عمل آدمه.ولی فکر کنم اکثر یه تابلو وان یکاد داشته باشند.مهر و سجاده قرآن هم یه گوشه خونه همه هست معمولا.ولی دکوراسیون اسلامی نداریم.
نشون از بی امکاناتی 😕صبح پاشدم از خواب گفتم امروز به زور انرژی مثبت داشته باشم دیدم معذرت میخام چاه زده بالا😷😷😷هنوز سیستمفاضلاب نداریم فک کن قرن چنده ماهنوز چاه داریم 😑همه خونه چون زیر زمینه به گند کشیده شده 70تومن پول چاه کشیدن شد اینم انرژی مثبتم 😑😑
ریا نباشه دارم یس میخونم. ختم قبول کردم از پسش برنمیام تا فرداس نفری یکی بردارین تموم شه😁😁
من یدونه برمیدارم عزیزم
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
خوب گلم توضیح واضحتر بده روزه ی سکوت که نگرفتی این همه پرسیدن ازت یه توضیح بده منظورت رو واضح ...
منظور واضحه و کلمات عجیب غریبی هم به کار نبردم که نامفهوم باشه منتهی خیلی ها زحمت چند ثانیه فکر کردم هم به خودشون نمی دن فقط خود رو موظف به حرف بزنن بدون مکث می دونن