2777
2789
عنوان

مردی که گل میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 18773 بازدید | 92 پست
وقتی به چشم خودمون می‌بینیم یکی داره خودشو آگاهانه به آتیش میزنه واقعا قلبمون درد میگیره 😢 خدا خود ...

اره بقران منم ناراحت میشم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
اره بقران منم ناراحت میشم

خواب ندارم با این حالم

این دختر خوب هم شد مایه دردم 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم . اینارو دیدم بیشتر میخواستم تجربه زندگی یا این افرادو بدونم

گلم بنظرم بهتره برای اینکه خیالتون راحت شه برید مرکز ترک اعتیاد از متخصص بپرسید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
از لحن حرف زدنت خوشم نمیاد پس جوابتو نمیدم

تو ریپلایم کردی من جوابتو دادم و منتظر جوابیم ازت نبودم و نیستم 

برامم مهم نیست از حرفام خوشت بیاد یا بدت بیاد 

سوسول نیستم 

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
۱۰ سال خیلی زیاده و الان کاملا بهش وابسته شده  به نظر من سریع قطع رابطه کن  هیچوقت نمیتو ...

اره دقیقا اینکه احوالاتش به گل وابستس کاملا مشهوده. بکشه سرحاله و پرانرژی نکشه بی حوصلس

دوستان نمیدونم چرا برداشتتون اینه که من دارم از گل کشیدن دفاع میکنم. من واقعا الان اصن نظری ندادم فقط نظر دوستانو خوندم. واسه خودم جای سواله چرا فردی که الان ۱۵ ساله گل میکشه که ده سالشو به طور روزانه استفاده میکنه به نظر نرمال و کاملا سالمه. واسه همینم این تاپیکو زدم که ببینم چه اخلاقیاتی میتونه داشته باشه که بعد ازدواج مشخص بشه

تو ریپلایم کردی من جوابتو دادم و منتظر جوابیم ازت نبودم و نیستم  برامم مهم نیست از حرفام ...

حرف تو اخه چه اهمیتی داره؟ من اگه یه حرفیو ریپلای میکنم ینی میخوام راجع به اون جمله اطلاع رسانی کنم به استارتر.تو برو ببین چه جوری جواب منو دادی که مجبور شدم بهت بگم هی منو ریپلای نکن.الانم منو ریپلای نکن .فارسی دارم مینویسم

دوستان نمیدونم چرا برداشتتون اینه که من دارم از گل کشیدن دفاع میکنم. من واقعا الان اصن نظری ندادم فق ...

چون گل از نظر منتالی ادمو معتاد میکنه.جای انتقال دهنده های عصبی رو نمیگیره .به خاطر همین فرد میتونه خیلی موفق باشه تو زندگی روزمرش و عادی زندگی کنه وکنارشم گل بکشه.ولی عوارض داره .بعضیاش جبران ناپذیرن

دوستان نمیدونم چرا برداشتتون اینه که من دارم از گل کشیدن دفاع میکنم. من واقعا الان اصن نظری ندادم فق ...

واگر هم بهش ماریجوانا نرسه.خمار نمیشه بدن درد بگیره یا....ولی عصبی میشه و رفتارش نامتعادل میشه

منم دلسوزانه گفتم در کل خوب نیست عاقبت تون بخیر بشه زندگی مشترک شبیه هندونه سر بسته است با احتیاط ان ...

من هیچ وقت توی اینجور چیزاش دخالت نمیکنم. خواست خودش ترک میکن نخوادم نمیکنه. منم تا وقتی که بتونم تحملش میکنم دیگه اگه رفتاراش بد بشه قطعا ترکش میکنم