دوستان من یه دوست پسر دارم که خیلیم اصرار به ازدواج داره. از همه نظرم شرایطش خوبه. فقط چیزی که منو میترسونه اینه که خیلی گل میکشه. خودش میگه گل هیچ بدی نداره. منم تا حالا رفتار بدی ازش ندیدم. اینجا کسی هست که تجربه زندگی با فرد گل بازو داشته باشه؟ من واقعا نمیدونم گل چه تاثیری میتونه رو فرد بزاره
خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏. پسرم "علی" تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو، آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚♂️🧚♂️😉😉🌸🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان نمیدونم چرا برداشتتون اینه که من دارم از گل کشیدن دفاع میکنم. من واقعا الان اصن نظری ندادم فقط نظر دوستانو خوندم. واسه خودم جای سواله چرا فردی که الان ۱۵ ساله گل میکشه که ده سالشو به طور روزانه استفاده میکنه به نظر نرمال و کاملا سالمه. واسه همینم این تاپیکو زدم که ببینم چه اخلاقیاتی میتونه داشته باشه که بعد ازدواج مشخص بشه
تو ریپلایم کردی من جوابتو دادم و منتظر جوابیم ازت نبودم و نیستم برامم مهم نیست از حرفام ...
حرف تو اخه چه اهمیتی داره؟ من اگه یه حرفیو ریپلای میکنم ینی میخوام راجع به اون جمله اطلاع رسانی کنم به استارتر.تو برو ببین چه جوری جواب منو دادی که مجبور شدم بهت بگم هی منو ریپلای نکن.الانم منو ریپلای نکن .فارسی دارم مینویسم
دوستان نمیدونم چرا برداشتتون اینه که من دارم از گل کشیدن دفاع میکنم. من واقعا الان اصن نظری ندادم فق ...
چون گل از نظر منتالی ادمو معتاد میکنه.جای انتقال دهنده های عصبی رو نمیگیره .به خاطر همین فرد میتونه خیلی موفق باشه تو زندگی روزمرش و عادی زندگی کنه وکنارشم گل بکشه.ولی عوارض داره .بعضیاش جبران ناپذیرن