2777
2789
عنوان

مردی که گل میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 18775 بازدید | 92 پست
نه عزیزم اشتباهی نیس بقیه پست تورو گذاشتم که قبول نمیکنه که یه نوع اعتیاده

اها پس با منی 

خوب دیگه دوست داره ازدواج کنه دخالت نکنید گل چیزه خیلی خوبیه کی گفته مواده 😬

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عزیزم فکر کنم شما اومدی مارو قانع کنی چیز خوبیه😐 هرچی میگیم حرف خودتو میزنی پس فردا پشیمون شدی اون موقع دیگه خیلی دیره واسه فهمیدن اینکه اثر داره تو زندگی

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
الان ده ساله میکشه سراغ چیز دیگه نرفته و اصلا تا حالا نگفته که میخواد ترک کنه

۱۰ سال خیلی زیاده و الان کاملا بهش وابسته شده 

به نظر من سریع قطع رابطه کن 

هیچوقت نمیتونی از زندگی باهاش لذت ببری 

خوشیت وابسته میشه به گل که سرحالش کنه 

من چرت و پرت نمیگم یکی از نزدیک ترین آذم های زندگیم چند سال درگیر شد و میدونم اون زندگی که توش یه نفر وابسته به مواد باشه چه جهنمیه

اها پس با منی  خوب دیگه دوست داره ازدواج کنه دخالت نکنید گل چیزه خیلی خوبیه کی گفته مواده 😬

مثل کسی که بیداره و خودشو داره به خواب میزنه جریان استاترم اینه نمیتونه قبول کنه که طرف معتاده حالا به هرچی که هست اعتیاد داره تو بگو الکل یا گل یا تریاک یا قرص اینا همشون اعتیاده چه فرقی میکنه

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
استاتر دلت انگار نیست قبول کنی یه نوع اعتیاده پس ازدواج کن باهاش بعد بیا تجربه رو هاتو بگو  خو ...

عزیزم من دارم میپرسم که بدونم عواقبش چیه. اگه سوال میکنم میخوام بیشتر بدونم اونم با دلیل نه اینکه خودمو گول بزنم. البته احتمالم داره ازدواج کنم باهاش چون پای یه سری مسائل دیگه وسطه فقط میخوام بدونم اگه این غلطو بکنم چی در انتظارمه 😁

به نظر من شاید میخواد یه جوری حرف مثبت ازمون بگیره که با خیال راحت و. وجدانی راحت با اون آدم بره

شاید باهاش رابطه داشته و راه برگشت نداره 

شاید بخاطر شرایط پسر نمیتونه ترکش کنه 

شاید اونقدر دوسش داره که میتونه خودشم. فدا کنه و...... 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸

ان شاء الله با عقل سالم تصمیم بگیرم عزیزم ❤️ 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
مثل کسی که بیداره و خودشو داره به خواب میزنه جریان استاترم اینه نمیتونه قبول کنه که طرف معتاده حالا ...

اره خوب دیگه نظر خواستن منم گفتم شمام بقیه هم گفتید خودشون تصمیم گیرندن😉

الان ده ساله میکشه سراغ چیز دیگه نرفته و اصلا تا حالا نگفته که میخواد ترک کنه

گلم ازدواج که فقط مسئله زندگی خودتون نیست ،زندگی فرزند احتمالیتونمم هست پس انقدر غیر مسئولانه و احساسی راجع بهش نمیشه تصمیم گرفت،شما تو نت سرچ کن مواد گل کامل همه عوارض و مضراتش و عواقب زندگی با همچین شخصی میاد .

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

وقتی به چشم خودمون می‌بینیم یکی داره خودشو آگاهانه به آتیش میزنه واقعا قلبمون درد میگیره 😢

خدا خود‌ش رحم. کنه 🙏 

عزیزم من دارم میپرسم که بدونم عواقبش چیه. اگه سوال میکنم میخوام بیشتر بدونم اونم با دلیل نه اینکه خو ...

منم دلسوزانه گفتم در کل خوب نیست عاقبت تون بخیر بشه زندگی مشترک شبیه هندونه سر بسته است با احتیاط انتخاب کن شاید بتونی با زبون نرم ترک اش بدی