2777
2789
عنوان

مردی که گل میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 18773 بازدید | 92 پست
عزیزم واسه من ناراحت نباش چون شرایط زندگیم طوری هست که بتونم هروقت که خواستم ازش جدا بشم. و قرارم نی ...

شاید یه وقتی مجبور بشی ازش جدا بشی که خودتم از بین برده باشه 

شاید شما رو هم معتاد کنه شاید انقدر زمان بگذره که نتونین ترکش کنین و..... 

در کل چرا عاقل کند کاری که باز آرد پریشانی 

عزیزم خیلی دقت کن

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
حرف تو اخه چه اهمیتی داره؟ من اگه یه حرفیو ریپلای میکنم ینی میخوام راجع به اون جمله اطلاع رسانی کنم ...

به من ربطی نداره که تو میخوای چکار کنی 

تو ریپلای کردی من جوابتو دادم 

اگه نمیخوای جوابی بگیری بهتره حرفی هم نزنی 

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من ربطی نداره که تو میخوای چکار کنی  تو ریپلای کردی من جوابتو دادم  اگه نمیخوای جوابی ...

تو لازم نيست به من بگي چيكار كنم چيكار نكنم.يه روز يه كار بي ادب تر از من جوابتو ميده خودت همه چيو ميفهمي.ظاهرا فارسيتم خوب نيست وقتي ميگم ريپلاي نكن يني نكن .منم جوابتو ميدم كه فكر نكني بي ادبي كني مردم لالن كه جوابتو ندن.تعادل رواني نداري ظاهرا