دوستان من یه دوست پسر دارم که خیلیم اصرار به ازدواج داره. از همه نظرم شرایطش خوبه. فقط چیزی که منو میترسونه اینه که خیلی گل میکشه. خودش میگه گل هیچ بدی نداره. منم تا حالا رفتار بدی ازش ندیدم. اینجا کسی هست که تجربه زندگی با فرد گل بازو داشته باشه؟ من واقعا نمیدونم گل چه تاثیری میتونه رو فرد بزاره
خواب ندارم با این حالم این دختر خوب هم شد مایه دردم
عزیزم واسه من ناراحت نباش چون شرایط زندگیم طوری هست که بتونم هروقت که خواستم ازش جدا بشم. و قرارم نیست ایران بمونیم که بشم زن مطلقه و دیگه بدبخت بشم. تا وقتی شرایطش خوبه باهاشم ولی خب اگه بخواد خودشو داغون کنه قطعا ترکش میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم اتفاقه،ممکنه بیفته،ممکنه تو زمان یکی از اون حالتهای خماریش که عصبیه به زور کاری انجام بده،آدم نر ...
من دو ساله باهاشم و از همه ادمایی که دیدم با ثبات تره . تا حالا یه حرف بد یا حرکت زشت ازش ندیدم بخدا. تعجب خودمم واسه همینه. منم همیشه شنیده بودم ادم معتاد تعادل نداره . نمیدونم چرا . شایدم بعدا خودشو نشون بده. البته چند ماهی هست که با هم زندگی میکنیم بازم من چیز بدی ازش ندیدم
این همه خواننده و بازیگر دارن گل میزنن چیزیشون شده مگه 😂 برو پیج اسنوپ داگ و ببین
تجربه شخصی خودمم از زندگی با این ادم همین بوده که واقعا اتفاق خاصی نمیفته. اون بی حوصلگی نکشیدن هست ولی خیلی زیاد نیست و اینکه حافظش خیلی قوی شده. در حدی که تو چند ماه زبون ترکی یاد گرفت