2777
2789

رژیم لیمو دیگه چطوره

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

رژیم خاص روباید دکتر طبق قد ووزنتون بده خودتون خودسرانه برای خودتون تجویز نکنید

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان من خودم از۶ابان تو رژیمم غذامو خیلی کم کردم وروزی چهار تا سه فنجان قهوه تلخ میخورم

۸کیلو کم کردم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
عزیزان من خودم از۶ابان تو رژیمم غذامو خیلی کم کردم وروزی چهار تا سه فنجان قهوه تلخ میخورم ۸کیلو کم ...

لیمومی. پیج اینستاش رو دیدم همکارم معرفی کرد. از بس گرسنه موندم و کم خوردم امروز انگار ماه رمضونه

اره من از كتو خيلي نتيجه گرفتم از 76 کیلوگرم رسیدم به 64 کیلوگرم ، ولي ايرادي ك داره اينه ك  وز ...

من از رژیم پر پروتیین نتیجه خوبی گرفتم یبار همراه ورزش ۲۶کیلو کم کردم 

تا خدا با من است زمانه با من است .
رژیم کتوژنیك رو امتحان كردين ؟! 

نشنیده بودم شانسی لیمومی رو گرفتم ثبت نام مثلا ۶۰ توننه ولی ادویه و چیزایی که داده سرجمع با هزینه ثبت نان چیزی حدود ۳۶۰ دراومده تا الان