2777
2789
عنوان

بیکاریم و بیخواب. بیاید از همسراتون بگید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 130 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه پسرم ب دنیا اومده یعنی تازه مادرشدم زندگیمون واقعا قشنگ تر شده اما دغدغمون بیشتر من و شوهرم ...

منم از الان که هنوز قصدی برای بچه دار شدن نداریم همین غصه هارو میخورم

. من طاقت دور شدن از همسرمو ندارم

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  
میتونی اگ شوهرت میاد باهم ی مشاوری یا روانشناسی برین

نمیاد اگه بفهمه هم دست میگیره همینو ک اره من ک مشکلی ندارم این تویی فلانه و بهمانه تو حتما مشکل دارژ روانی خلاصه بدتر میشه😓

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
اوووو حساس نباش..

عزیزم راست میگه این خوشگلی یکم اذیت کنندس مثلا جاریِ پرروی من همش میخواد بگه پسرش شبیه شوهر منه با اینکه کپی باباشه😐اینقد لجم میگیره که نگو

نمیاد اگه بفهمه هم دست میگیره همینو ک اره من ک مشکلی ندارم این تویی فلانه و بهمانه تو حتما مشکل دارژ ...

اما ی چیزی بگمااا..زن با زبونش هرکاری میتونه بکنه 😃😃یکم با زبونت درسش کن

اره منم ۱۴ نامزد کردم تنها چیزی که واسم مهم نبود پول بود الانم هست ولی چون میدونم شوهرم داره ولی خیل ...

این پول دوستیو که همه دارن شوهر من ماشالا زبون داره پول دوستیاشو با زبون میپیچونه میره.. البته خرجم میکنه ها😉

عزیزم راست میگه این خوشگلی یکم اذیت کنندس مثلا جاریِ پرروی من همش میخواد بگه پسرش شبیه شوهر منه با ا ...

شوهرمن بور و قدبلند وچشم رنگیه امامن سبز وچشم قهوه ای قدمم معمولی اما پسرم شبیه جفتمونه.سفیدی و بوری از شوهرم گرفته اما چهرش شبیه منه...درکل هم کاری ب حرف لینو اون ندارم ک بگن بچت زشته یا قشنگ..حرف مردم واست مهم نباشه هممون سرهمین حرفای الکی خودمونو داغون کردیم

من وقتی از بیرون میاد یا کلا لباس بیرون میپوشه حس میکنم اون همونیه که میخواستم اما وقتی تو خونه است ...

واااااای😂😂😂 مگه تو خونه چجوریه بیچاره😂😂😂😂