2777
2789
عنوان

بیکاریم و بیخواب. بیاید از همسراتون بگید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 130 پست

مهربون و اروم مثل خودم، همین مدلش هم گیرم اومده😎

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی همون آرامش مهمه که دارین عزیزم.. خوشبخت بشید

مرسی، آره واقعاً فانتزی مال بچگیام بود، الان یه تار موشو با دنیا عوض نمی‌کنم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
درست میگی عزیزم ولی تا این مشکلا نباشن که ما نمیتونیم قدرتمونو محک بزنیم☺

من تازه پسرم ب دنیا اومده یعنی تازه مادرشدم زندگیمون واقعا قشنگ تر شده اما دغدغمون بیشتر من و شوهرم اونقد باهم حرف میزدیم شیطونی میکردیم اما الان ب حداقل رسیده چون سرکار دیرمیادش ..همین برام سخت شده منی ک خیلی وابسته شوهرمم

من با شوهرم دعوام شد خوبه ولی بعضی وقتا نمیتونم تحمل کنم یه دعوای سفت و سخت میکنیم چرت و پرت بود ولی ...

آخی.. دعوا و بحث تو هر رابطه ای هست عزیزم. برای حالِ خوبِ رابطتون دعا میکنم😊

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  
یه مردکاری خانواده دوست می خاستم.ک شانسم نصیبم شد.ولی هیچ وقت همدیگه درک نکردیم ونمیکنیم.دنیای من و ...

میتونید باهم بیشتر صحبت کنید حداقل یکم بهم نزدیک شه چون بالاخره میشه چیزایی مشترک پیداکرد

خودتو عذاب بدی چیزی درست میشه اخه؟

نه ولی وقتی کاریم از دستم بر نمیاد😔😔😔وقتی مردی ک قرار بود تکیه گام باشه تو همه جا داره پشتمو خالی میکنه وقتی اگه بخوام جدا شم فقط خودم توش میسوزم وقتی راه حلی ندارم

چیکار کنم😔؟!

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...